Sunt bucuroasa sa va anunt ca inscrierile pentru Kangoo Jumps International Fitness Festival București 2013, din 19-20 octombrie au început. Gasiti toate informatiile precum si programul si formularele de inscriere si pentru festival dar si pentru workshopurile de prefestival pe site-ul: www.kjfestival.com. Una din locatiile unde se vor desfasura workshopurile este culbul meu din Baneasa. o sa revin cu detalii.

Pe lângă Kangoo Jumps, în cadrul Festivalului participantii se vor bucura de o varietate larga de opțiuni referitor la programe de fitness cum ar fi Aerobic, Pilates, Zumba, Capoeira, Dance, Combat, Port de Bras, etc. Conform datelor organizatorii se bazeaza pe cel putin 1500 de participanti. Avand in vedere ca am mai participat la conventii in Romania cred ca o sa fie cea mai mare de pana acum.

Festivalul gazduiește, de asemenea, consultatii și ore pe tema sanatatii și nutritiei, precum și o expozitie cu standuri pentru promovarea unor produse de fitness și sanatate. Partea mea preferata consta in faptul ca in cele două zile ale Festivalului se va desfășura și un concurs de coreografii între reprezentanții diferitelor tari, purtand costumele populare specifice ale tarilor reprezentate.

 

Pentru o zi o sa fiu unul dintre prezentatori. O sa reprezint festivalul alaturi de unul din partenerii mei in activitati sportive -Fa Sport Va astept cu drag si in numar cat mai mare!

Jumps & Smiles!