Incep articolul cu multumiri!

Multumesc tuturor persoanelor care sunt alaturi de mine si ma sustin in tot ceea ce fac, multumesc sponsorilor care cred atat de mult in mine, instructorilor care au acceptat invitatia de a preda in clubul meu kangoo.  Locatia aleasa este perfecta si credeti-ma este parerea tuturor persoanelor care vin in clubul kangoo jumps.
Joi,  23 mai, se fac doua saptamani de cand este activa locatia si creste zilnic in numar de clienti. Deocamdata programul claselor kangoo jumps necesita schimbari mici in fiecare saptamana, insa curand va ramane unul stabil.
Saptamana viitoare este una speciala in care vreau sa dau drumul claselor kangoo family, clase ce necesita o descriere in amanunt. Asa cum le-am povestit fetelor de la perfecte.ro, invitata intr-o emisiune de curand prezentatoarea mi-a explicat ca isi doreste foarte mult sa ajunga la clasele kangoo jumps insa are o fiica si nu vrea sa o lase singura ca sa poata veni sa faca miscare. Mi-a propus sa fac clase comune, destinate parintilor si copiilor,  pentru ca e convinsa ca multe mamici gandesc la fel ca ea. Si a fost adevarat! Reactiile de dupa emisiune mi-au confirmat acest lucru.
Programul kangoo family consta in doua clase pe saptamana, martea si vinerea de la ora 17.30 si dureaza o ora. Perechea care intra la clasa kangoo family este formata din doua persoane, unul dintre parinti si un copil. Varsta copiilor maxima acceptata este de 14 ani si minima 10 ani ( minim 30 de kilograme).
Ma voi ocupa personal de aceste grupe si detaliile vi le voi da pe parcurs. Fiecare echipa inscrisa beneficiaza de 6 sedinte gratuite.
Prima clasa va avea loc vineri 31 mai ora 17..30. Pana atunci inscrierile se fac pe mail la kangoo@dianastirbu.ro

Nu uitati sa va inscrieti cu numele, numarul de la picior si numarul kilogramelor.

Jumps & Smiles!

.