E oficial!!!!!!! Va astept la  kangoo jumps pe Via Sport!!!! ( sper sa simtiti entuziasmul! sunt sigura ca si voi o sa va bucurati.)
Ne vedem la un antrenament incendiar pe Kiseleff sambata, 1 august, ora 20.30.
Nu se fac inscrieri si evenimentul este gratuit. Soseaua Kiseleff este inchisa de la intersectia cu Victoriei pentru Via Sport, deveniment despre care puteti gasi mai multe detalii pe site-ul lor oficial: www.viasport.ro. O sa ne gasiti usor standul, situat in centrul evenimentului, si cu siguranta o sa ne recunoasteti dupa minunatele ghete kangoo jumps. Aveti nevoie de echipament sportiv si de o pereche de sosete curate. Pentru a primi ghetele kangoo jumps aveti nevoie de un buletin. Pentru ca e o editie speciala, oferita de Azuga Waters si tema este Sparkly Moves, am decis sa impun o culoare a evenimentului: albastru. Cei care isi doresc sa participe la eveniment trebuie sa poarte cel putin un accesoriu albastru ( bratara, tricou, pantaloni sau un accesoriu de par). In ceea ce priveste hidratarea, dupa o ora intensa de cardio, toti participantii vor primi apa din partea organizatorilor: http://www.azugawaters.ro/.

Va asteptam! Avem ghete suficiente. Daca aveti ghete personale va recomand sa le luati cu voi.

Clasa este destinata adultilor. Marimea cea mai mare la ghete este 41. Nu dispunem de ghete kangoo jumps pentru barbati.

rockstar