Dragele noastre, dupa evenimentele frumoase pe care le-am facut impreuna cu sora mea atat la Scoala nr.31 din Lacul Tei cat si la Scoala nr.12 Herastrau, am decis ca saptamanal sa organizam cate o clasa speciala, kangoo jumps afara, in cele doua locatii pe care deja cred ca le stiti foarte bine.
Saptamana aceasta va asteptam in Scoala nr 31 ( Lacul Tei), joi la ora 20.30. Insist sa va echipati si cu o pereche de adidasi. Am urcat pe canalul meu de you tube un filmulet de la ultima noastra intrunire. Din pacate a plouat si am facut antrenamenul kangoo jumps in sala, dar a iesit foarte bine. Evenimenele viitoare le voi anunta in principiu pe facebook. Saptamanal o sa aveti intalnire cu noi: facem kangoo jumps afara, ne distram imreuna, ardem calorii, facem cele mai frumoase coregrafii. Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa! Nu uitati de programari pe mail: programari@dianastirbu.ro
Abonatele noastre isi pot folosi sedintele pentru a participa la eveniment. Daca nu aveti abonament activ se achita o sedinta kangoo jumps.

kangoo