Andreea Tudor, instructor international kangoo jumps isi deschide studio de antrenamente in Slatina. Inaugurarea are loc maine, 7 martie,  si detalii gasiti pe pagina de facebook a clubului: https://www.facebook.com/pages/Kangoo-Club-Slatina-cu-Andreea-Tudor/1428471824083981

Lansarea are loc la ora 17.00 si detalii despre evenimentul kangoo jumps  al clubului gasiti mai jos. Sora mea, Luisa si prietena noastra, Iulia Baltaretu vor pleca maine spre Slatina si vor preda impreuna cu Andreea la Princess Kangoo Party. Rezervarile pentru ghetele kangoo jumps se fac la nr de telefon : 0731.243.861.
Le doresc mult succes fetelor; sunt convinsa ca evenimentul o sa fie minunat! Va invit si pe voi sa participati. Odata ce incercati ghetele kangoo jumps o sa va indragostiti de acest tip de antrenament.
Pentru mine sportul pe care il practic m-a ajutat sa cunosc oameni frumosi din toate punctele de vedere. Ii urez pe aceasta cale prietenei mele, Andreea Tudor mult succes.
Draga mea, esti cea mai buna instructoare kangoo jumps din zona Olteniei; o sa te sustin tot timpul.  Multa bafta cu clubul!

eveniment-kangoo-slatina

kangoo-jumps-slatina