Kangoo Club Bistrita Schreiner impreuna cu Kangoo Club Dej,organizeaza”Etno party ” cu scop caritabil si aniversarea a 2 ani de activitate.
Evenimentul va avea loc in data de 12.07.2013 de la ora 18.00 in sala mare de sport a Liceului Sportiv Bistrita.
Intrarea este de 15 ron, iar banii adunati vor fi donati Ilincai,o fetita de 9 ani din localitatea Sigmir (jud.BN), care sufera de o malformatie congenitala si are nevoie de o operatie maxilo-faciala ,ea fiind deja supusa mai multor interventii chirurgicale care i-au rapit anii copilariei.
Invitati de onoare vor fi Kinga Sebestyen-National Trainer Coordinator Kangoo Jumps,cantareata Angela Rusu si Trupa Sobis Bucuresti,care vor prezenta 5 coregrafii Kangoo Jumps in stil Etno.
Pop Lucian, reprezentantul clubului kangoo din Bistrita ne invita costumati in tinute etno la un eveniment cu totul special. O sa fiu prezenta la Bistrita asa ca daca doriti sa veniti cu mine sunteti invitate. Pana vineri la sala mea din Baneasa se vor strange fonduri daca nu puteti ajunge la Bistrita.
Atat invitatii cat si cei prezenti activ sau doar ca spectatori ,vor fi costumati in tinute cu influente etno, Angela Rusu insasi va sari pe ghete kangoo,va canta live, iar evenimentul se va desfasura pe muzica exclusiv etno.
Va asteptam cu mare drag sa facem sport pentru o cauza nobila!!
Informatii si rezervarile de ghete gasiti la numarul de telefon 0729059462