Sunt foarte mandra sa va anunt noul meu proiect ce implica colaborarea cu Observatorul Special al Antenei 1.
Hotararile au fost luate si declar deschise inscrierile pentru o editie de slabit in care o sa va monitorizam in fiecare saptamana.

Inscrierile se fac intre 1 si 3 august si programul propriu zis incepe pe data de 10 si se termina in noiembrie tot pe 10.

Sa va explic cum stau lucrurile:
-am nevoie de 3 persoane dispuse sa vina de cel putin patru ori saptamanal, timp de 3 luni la antrenamentele kangoo jumps, aerobic si tonifiere care vor avea loc in clubul meu din Baneasa. Vor fi selectionate numai cele care au peste 75 de kilograme si care vor o schimbare de look majora.

-clubul este unul cu antrenamente zilnice  asa ca nu exista posibilitatea sa ratati unul dintre cele minim patru antrenamente obligatorii. Va avea loc o emisiune  saptamanal cu detalii despre participante. Cu alte cuvinte evolutia programului va fi facuta publica.
– persoanele alese se vor bucura pe toata perioada programului de abonamente in cadrul clubului si de sfaturile unui nutritionist recomandat de mine, de sfaturile unui stilist si de surprize din partea sponsorilor, toate gratuit. Vor cunoaste toata echipa mea si se vor bucura de antrenamente atat in sala cat si outdoor, ne vor insoti la evenimente sportive si, cel mai important, isi vor face noi prieteni care le vor sustine in lupta cu kilogramele.
– dupa prima editie a emisiunii cand participantele iau la cunostiinta toate regulile programului trebuie sa ne insoteasca doua zile in camp-ul de slabit de la Baile Olanesti ( 18- 22 august). Si aici vom fi insotite de reporterii Observatorului Special.
Insist asupra faptului ca acest program nu este un concurs ci un mod inedit de a determina doamnele sa vina la sala si sa faca sport in mod constant.

Inscrierile se fac pe mail-ul kangoo@dianastirbu.ro si am nevoie de datele de contact, numar de kilograme, inaltime si o fotografie recenta.

 

Jumps & Smiles & be Fit!