A trecut mult timp de cand nu am mai organizat un eveniment pe ghetele kangoo jumps si m-am gandit sa-l fac inainte de Craciun. Si nu o sa fac unul singur ci in doua, in locatiile Stay Fit din Tei si respectiv Titulescu. Imi lipsesc mult petrecerile cu dress code si am decis sa fie o combinatie de culori care sa ne duca cu gandul la celebrul personaj Grinch, adica verde si rosu.
Calendarul celor doua petreceri tematice este urmatorul: joi 18 decembrie ora 20.30 – Stay Fit Tei si luni 22 decembrie ora 19.00 Stay Fit Titulescu.
Programarile se fac pe e-mail-ul meu, adica  kangoo@dianastirbu.ro sau la receptia celor doua locatii. In Tei e-mail-ul pentru programari este receptie.tei@stayfit.ro iar in Titulescu receptie.titulescu@stayfit.ro.
Abonatii cluburilor isi pot folosi sedintele din abonamente. Cei care nu dispun de un abonament activ pot participa achitand contravaloarea unei sedinte, adica 30 de lei.

Va astept in numar mare, echipate corespunzator si cu multa energie. Participantele la evenimente vor fi rasfatate cu discounturi la produsele pentru ingrijirea parului, oferit de www.haircare.ro.

#kangoojumps #kangoobydiana #stayfit

Afis Jumping Grinch