Am primit videoclipul de la evenimentul kangoo jumps organizat in clubul din Baneasa, cu ocazia zilei mele de nastere. Ca aproape in ficare an am strans gasca de fete pasionate de sport si am sarbatorit printr-un antrenament intens pe ghetele kangoo jumps. V-am pregatit si fotografiile asa ca va invit in continuare sa le vizionati.
Nu uitati ca exista o singura cale prin care toate cele 75 de trilioane de celule din corpul nostru sa aiba parte de exercitii fizice ideale toate deodata: sariturile. Noi sarbatorim ocaziile importante prin antrenamente si va invitam si pe voi in vizita atunci cand va hotarati sa incercati. Tema evenimentului a fost Alice in Tara Minunilor. Vreau sa multumesc cu aceasta ocazie Ileanei Ianachis pentru rochita care mi-a pus-o la dispozitie si care face parte dintr-o coletie cu acelasi nume.
Cu aceasta ocazie va anunt ca din luna noiembrie Mihaela Murgu, instructor de aerobic, balet workout, bossu si functional training  va face parte din echipa clubului nostru. Clasele ei vor avea urmatorul interval orar: marti ora 18.30 si joi ora 18.00.
Va doresc o saptamana frumoasa si calduroasa!

#bday #welovejumping

Multumim https://www.facebook.com/ckfoto.ro pentru foto si video

dianastirbu-b-day

diana-strirbu-club

b-dya-club-kangoo

kangoo-jumps-baneasa

diana-si-luisa-stirbu

dianastirbu-club