Kangoo babes, I have a big surprise for you ­čÖé

Un nou proiect incepe sa prinda contur si toate evenimentele din perioada urmatoare pregatesc terenul  pentru anul viitor, care se anunta cu totul special.
A venit momentul in care va invit sa va simtiti FAntastice. Cum?  Noul event are o tematica frumoasa, un altfel de concept, o cu totul alta abordare.
Dupa cum bine stiti, insist foarte mult pe partea de socializare. Clubul din Baneasa are cliente speciale si incerc sa le aduc tot timpul concepte sportive aparte astfel incat antrenamente sa capete alta forma, una frumoasa si unica, de care ulterior sa se ataseze iremediabil.
In luna noiembrie insist pe ideea de sport si prietenie. Aceasta sta si la baza evenimentului  Jump and feel FAntastic.
Cele doua elemente principale care definesc evenimentul sunt: dress code-ul- black & pink ┬ácare este unul obligatoriu si o tema – fantastic friends.
Locatia unde se desfasoara evenimentul este in Clubul kangoo din Baneasa, Str. Ficusului nr. 44 A, demisol, ( cladirea Inav), sector 1, joi 28 noiembrie ora 19.30. Taxa de participare este de 30 lei.

Inaintand in ÔÇťpovesteÔÇŁ, fantasticele kangoorite care vor sa participe la eveniment pot castiga invitatii duble, oferite de┬á https://www.facebook.com/FaRomania.
FA Romania, partenerul meu in multe din evenimentele pe care le organizez lanseaza un concurs (https://www.facebook.com/FaRomania) pe pagina lor de Facebook oficiala, unde sunteti invitate sa urcati fotografii in care sa fie imortalizata o saritura alaturi de cea ma buna prietena.  Dupa ce fotografia este uploadata trebuie sa strangeti  cat mai multe like-uri.  Primele cinci participante care strang cele mai multe like-uri castiga o invitatie dubla la eveniment.  Cea mai votata fotografie o sa fie rasplatita si cu un tricou Fa. Invitata, in cazul in care castigati, trebuie sa fie cea mai buna prietena care si ea, la randu-i, trebuie sa tina cont de dress code.

Inca cinci participante dintre cele care isi urca fotografiile pe pagina Fa Romania vor fi desemnate de mine drept castigatoare. O sa tin cont de cele mai interesante sarituri, asa ca va rog sa faceti cateva exercitii inainte. J

O sa facem kangoo jumps, o sa socializam, o sa va bucurati de o multime de surprize.

Jump and, feel FAntastic with your best friend !