Dupa ani buni de cand predau kangoo jumps cred ca oricine practica acest tip de sport trebuie sa foloseasca propriile ghete kangoo jumps.
Ghetele au o calitate superioara si le puteti folosi ani la rand. Sunt un accesoriu care isi poate gasi locul usor langa role, bicicleta, clapari si multe alte obiecte din aceasta arie. In plus calitatea orelor este incomaparabila, atunci cand se folosesc ghete personale.
Campania#IaTiPerecheaKangooJumps se desfasoara pana la data de 1 iunie si se adreseaza persoanelor care au un abonament activ atat in Scoala nr. 12 Heastrau( Aviatiei),  la Scoala nr. 31( lacul Tei),  in  cele trei centre Stay Fit ( Titulescu, Tei si pantelimon), Rau Fitness si X Treme Pride. In acesta perioada ghetele vor fi reduse 5% si fiecare comanda o sa fie insotita de o pereche de sosete Jumping Socks.
Comenzile ghetelor se fac online pe shop la https://dianastirbu.ro/shop . Discount-ul va fi acordat daca la observatii ne spuneti unde aveti un abonament activ din locatiile amintite mai sus.

Kangoo Jumps a fost dezvoltat in scopul protejarii impotriva loviturilor datorita arcurilor eliptice si prezinta efecte de intarire a sistemului imunitar. Ghetele induc o stare de euforie imediata.Va enumar cateva din efectele folosirii ghetelor Kangoo Jumps:
Reduc cantitatea de grasime; mainile, picioarele, coapsele, abdomenul, soldurile devin mult mai ferme;
– sariturile ajuta la un tonus mai bun.
– antrenamentul pe ghete intareste  sistemul muscular;
– Ghetele iti protejeaza incheieturile si articulatiile contra oboselii si posibilelor accidentari cauzate de exercitii pe suprafete dure.

Prin urmare sfatul meu este sa uitati de diete si sa incercati macar din curiozitate.

#IaTiPerecheaKangooJumps

Do-you-feel-pink_1

sosete-pentru-ghetele-kangoo-jumps (2)