M-am tot gandit si nu am cum sa nu inchei  lista activitatilor outdoor decat printr-un eveniment cu ajutorul sponsorilor din clubul meu din Baneasa. Am ales o locatie foarte draga mie- Voluntari,  insa e o locatie outdoor, e vorba de spatiu Casei de Cultura, de langa sectia de politie, str. Tudor Vladimirescu, nr.40.

Sarbatorim astfel atat eu cat si sora mea un an de cand predam in Ilfov si va invitam la Hippie Kangoo Party. Cand le-am povestit fetelor saptamana trecuta despre concept m-au tot intrebat ce ar putea sa poarte asa ca am asteptat toate informatiile ca sa va explic cat se poate de clar ce o sa facem si ce tinuta trebuie sa purtati. O sa facem multe fotografii intr-un cadru special creat de Mihaela Gunta.

Hippie kangoo party o sa aibe loc pe data de 21 septembrie ora 16.30 si o sa dureze o ora jumatate. O sa primiti multe surprize asa cum v-am obisnuit si premii minunate, asa ca va propun sa va rezervati de acum ghetele kangoo jumps.

Trebuie sa retineti ca este o petrecere in stilul anilor 60 si ca avem un accesoriu obligatoriu–bentita elastica hippie. Va asteptam cu multe perechi de ghete si energie suficienta cat pentru o intreaga ora de coregrafii kangoo jumps. Stilul hippie se defineste prin imprimeuri si printuri atat florale cat si geometrice,  iar ca acesorii de par puteti sa va alegeti atat bentite cat si esarfe. O sa predau alaturi de Luisa si de Andreea.  Pentru inscrieri s-a creat un eveniment pe facebook  si dupa ce va inscrieti pe mail (kangoo@dianastirbu.ro) cu datele necesare rezervarilor de ghete, va invit sa dati join pentru a fi la curent cu toate detaliile evenimentului. Astept peste 100 de persoane asa ca va fi unul minunat. Avand in vedere ca suntem foarte multe din Bucuresti care o sa participam propun la inscriere sa spuneti daca nu aveti cu ce sa va deplasati pentru ca va putem ajuta. Din Floreasca pana in Voluntari se fac in medie 15 minute cu masina. Pretul paticiparii la eveniment este de 25 de lei si se achita in momentul in care va prezentati la eveniment.

Va asteptam cu drag!

Jumps & Smiles & hippie style!