Dragelor, urmatorul eveniment se anunta incendiar. Intr-un decor special creat de The Wedding Company va astept costumate in cele mai traznite costumatii cu tema gipsy. O sa revin cu detalii pentru a va ajuta sa va gasiti cat mai usor outfitul. Fiecare persoana care participa primeste un cadou din parte Fa Romania. V-am pregatit foarte multe surprize!
Impreuna cu sora mea, Luisa Stirbu va pregatesc o coregrafie minunata. Astfel va asteptam la un antrenament cu totul special.
Una din surprizele serii consta in faptul ca Diana Ionescu ne va incanta cu muzica lautareasca live. Coregrafia va capata astfel o tenta autentica si speciala.  Yvy bags va pregateste un cadou special. Una din participante o sa castige prin tragere la sorti o geanta minunata. De gustari se va ocupa asa cum bine v-am obisnuit Rawdia. Nu va faceti griji, meniul e raw si slab in calorii.
Pret participare: 30 de lei. clientele clublui isi pot folosi sedintele din abonament pentru participare. Inscrierile se fac pe mail la kangoo@dianastirbu.ro. Ghetele kangoo jumps se pot inchiria din locatia mea din Baneasa. Nu trebuie sa aveti ghete persoanale si sunt incluse in pretul sedintei.

Jumps & Smiles!