Omnix Voluntari se numara printre cluburile mele preferate. Cand am inceput sa predau aici era toamna si primul eveniment l-am avut afara in cadrul complexului rezidential din care face parte. E atat de primitor locul incat si acum ma tot gandesc la o varianta de a locui in zona.  La primavara sunt convinsa ca am sa revin cu antrenamentele afara si aici. In doar trei luni de cand am inceput clasele kangoo s-a format o grupa atat de frumoasa incat abia astept sa ajung miercurea in Voluntari sa predau. E singurul loc in care am clasele impreuna cu sora mea, Luisa Stirbu.
Incepand de maine la Omnix are loc un maraton care se desfasoara pe parcursul a sapte zile, scopul fiind sa va determine sa faceti cat mai multa miscare ca sa aratati perfect de ziua indragostitilor.
Fiecare participant poate sa aleaga trei tipuri de bilete: unul de 3 intrari, opt sau cu intrari nelimitate la toate clasele din saptamana ce urmeaza. Programul il gasiti si pe site-ul oficial: OMNIX CLUB .
La clase pot participa atat abonatii clubului cat si cei inscrisi in concurs. Avantajul de a participa la maraton este faptul ca poti beneficia de reduceri la multe din activitatile clubului Omnix si totodata castiga o multime de premii. Printre cele mai atractive concursuri se numara „Indoor Maraton pentru barbati”, „Indoor Maraton pentru femei”, sau „Concursul Iubirii la Piscina”.
Va invit sa participati alaturi de toata familia la maraton si sa va bucurati de sport. Atat eu cat si sora mea va asteptam atat vineri cat si miercuri la clasele kangoo jumps.
Miercuri 13 februarie avem dress code.  Toate participantele trebuie sa poarte o inimioare rosii la clasa mea de la ora 18.30.
Jumps & ..Smile for Love!