Intr-o zi insorita de primavara primesc o invitatie de la o buna prietena la pranz. Urma sa discutam cu un amic planuri de marketing si sa ne delectam cu un meniu mai special.
I-am acceptat invitatia si iata-ma ajunsa la Rawdia pentru prima data. Eram familiarizata cumva cu tot ce inseamna acest domeniu pentru ca una din „pacientele” mele ma trateaza la fiecare vizita cu kombucha si cu prajituri vegane, innebunita dupa lumea raw.
Pentru prima data am inteles ce tot incearcau sa-mi transmita fetele care revin la clasele mele. Daca iti place ceva..sigur revi. Si asta am si facut. Intalnirea cu blogeritele a avut loc tot acolo, cu prietenele la fel. Tind sa cred si acum dupa ce a trecut ceva vreme ca este locul care imi reda energia de fiecare data cand ajung.  Si..nu e doar parerea mea. Toate persoanele invitate de mine imi scriu ca devine o un fel de rutina, cel putin o data pe saptamana au in program un pranz raw. Cred ca secretul sta in prajituri! Daca ajungeti sa gustati minunatiile deveniti dependenti. Sunt atat de bune! Si nu ma refer la cele strict cu fructe. Tortul cu ciocolata este preferatul meu. Toate meniurile sunt bogate in fier, potasiu, calciu, cupru, iod, fibre si nu uitati fructele si legumele sunt folosite in stare cruda. Si pentru ca  incep sa dezvalui multe secrete in acet articool recunosc ca mi-am achizitionat si un blender. Am incercat odata sa fac si acasa prajitura. Ce-i drept cu ajutorul preietenei mele pentru ca sunt un dezastru in bucatarie si  a iesit foarte bine. Site-ul lor  http://rawdia.ro va ofera detalii despre toate tipurile de mancare care le prepara si va descriu si retetele in amanunt. Un deliciu!
Devenind parte din programul meu vizitele la Rawdia, m-am hotarat sa-i determin sa sustina kangoo jumps, simtind chiar eu efectele benefice ale acestui tip de mancare.
Cand mi-am deschis clubul au venit si la evenimentul de inaugurare, Pin Up kangoo party.
In cateva zile fac publica urmatoarea petrecere si abia astept sa va povestesc ce o sa mancati.
Pana atunci, cand doriti sa luati pranzul acolo cu mine, va invit cu placere la Rawdia.

Jumps & Smiles & Raw Food