Asa cum stiti si ati vazut si transmisiunile live, am participat cu sora mea la Conventia Internationala de Fitness, unde am predat o clasa kangoo power. Multi presenteri internationali, clase una mai interesanta ca alta, oameni dragi, expozitie, concursuri, seminarii, toate aceste lucruri s-au intamplat timp de doua zile la Rin Grand Hotel. Vizat si locul acesta. Luna Martie a fost cam plina pentru mine. In speranta ca in weekend-urile urmatoare voi ramane in Bucuresti si ca voi avea timp sa postez absolut tot ce imi doresc, va imratisez cu drag si va atasez cateva fotografii. Am decis ca de acum inainte ca urc albumele foto pe blog. Parca imi plac mai mult aici :D.

Pasionații de fitness au avut ocazia să se antreneze alături de zeci de presenteri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și România. Specialiștii în fitness au prezentat publicului ultimele noutăți din industrie (antrenament funcțional): Bosu, Circuite, Hiit, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Convenția a adus în fața iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elveția), Steel programes (Argentina), Functional Shape (România), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (România), Limitless (România), Rebound etc.

Evenimentul a fost organizat de Școala “FITNESS SCANDINAVIA”. Şcoala a fost fondată în anul 2009 și, în doar un an, s-a poziționat ca una dintre primele companii de educație în fitness din România. Doar în primul an au fost instruiți peste 600 de instructori și entuziaști ai sportului. Astăzi, 5 ani mai târziu, Şcoala “FITNESS SCANDINAVIA” are peste 5.000 de clienți.

Fitness Scandinavia oferă diverse servicii pentru entuziaști ai fitness-ului, fie ei profesioniști, fie amatori. Portofoliul Şcolii vine din educație în fitness profesionist, workshopuri despre concepte noi în fitness, convenții, congrese, tabere fitness și multe altele. Școala a preluat influența industriei fitness din zona Scandinavă, în special. Unul dintre fondatorii Fitness Scandinavia este din Norvegia.

#kangoo jumps

conventia-internationala-de-fitness

IMG_0772

 

IMG_0770

 

conevtia-internationala-de-fitness

IMG_0649

IMG_0660

IMG_0655