A sosit momentul in care va invit intr-o tabara de slabit. Camp-ul presupune sa va petreceti 4 zile cu mine intr-o statiune unde sa aveti cel putin trei antrenamente pe zi intr-o zona muntoasa, atat indoor cat si outdoor dar si o ora de aqua gym, mancare sanatoasa cu putine calorii, si un program foarte bine stabilit asfel incat sa slabiti cat de mult posibil. Toate participantele vor primi cate un dosar personalizat, cu masuratori si  numar de kilograme la finalul taberei, ce va indica diferentele si kilogramele pierdute. Primele masuratori vor fi luate imediat dupa check-in urmand ca rezultatele dupa 4 zile de antrenament sa fie descoperite inainte de plecare.
Antrenamentul implica folosirea ghetelor kangoo jumps in proportie de 70% din tot programul taberei.
Vinerea trecuta am ales locatia. Pentru acest lucru am plecat in judetul Valcea si am ales statiunea Baile Olanesti, un loc foarte drag mie unde mi-am petrecut mare parte din vacante in timpul adolescentei.
Decizia am luat-o fiind impresionata de un traseu ce a ramas de un natural intact si neatins de modernizare. Exista un spatiu in Olanesti in care circulatia este inchisa pe parcursul a peste 5 kilometrii de o frumusete salbatica extraordinara,insa pavata, loc in care noi vom face antrenamentele outdoor. Camp-ul presupune alergare la primile ore ale diminetii, antrenamente pe munte- atat cu ghetele kangoo cat si traseu,  stretching afara, dar si un antrenament de aqua gym pe zi intr-un bazin cu apa termala.
Detalii despre cazare primiti in momentul in care va inscrieti. In linii mari avem avem inchiriata o vila de 5 stele (http://www.iuliastar.ro),  exclusiv pentru noi si pretul taberei este de 250 euro, all inclusive. Pretul nu contine tva.
Plecam din Bucuresti pe data de 18 august si ne intoarcem pe 22. Am la dispozitie 3 zile full sa va ofer un antrenament dus la extrem pentru a va atinge obiectivele. Toate clientele clubului „Kangoo by Diana Stirbu” primesc o reducere de 10%.  Inca un aspect foarte interesant este acela ca se pot inscrie in tabara de slabit si persoanele care locuiesc in judetul Valcea. Trebuie doar sa respecte programul si sa participe in fiecare zi cu noi la toate antrenamentele. Detalii despre costurile pe zile ale camp-ului primiti la cerere pe mail.

Detalii puteti cere pe mail- kangoo@dianastirbu.ro sau la telefon 0728.124.424.
Pentru inscriere sunt necesare datele personale si un numar de telefon de contact. 

Jumps & Smiles!