Zilele trecute imi faceam planuri cu Ioana sa ne vedem cat mai curand. Ne-am impus cel putin o intalnire lunara si o astept de fiecare data cu nerabdare. Iata ca s-a ivit o ocazie minunata: Festivalul Primaverii.  Aici Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se “muta” la Sala Dalles in perioada 25 februarie – 8 martie cand va avea loc targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.

Alaturi de Ioana, la atelierele de creatie se va afla ca de fiecare data si fiica ei, Ruxandra: “Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de cei mici si sa ne bucuram de venirea martisorului,  ne “mutam” la Sala Dalles, pentru doua saptamani. Intr-un decor de poveste, vesel va invitam sa ne bucuram impreuna de sosirea primaverii.

Un atelier creativ va fi sustinut chiar de 1 martie: “Invitam copiii la distractie creativa in cadrul atelierului Insirate margarite. Intr-o atmosefera de sarbatoare, cu mult zambet si voie buna, vom patrunde in lumea magica a margelelor. Vom realiza cele mai frumoase accesorii pentru femeile dragi din viata noastra, vom afla tehnici secrete despre bijuteriile handmade si fiecare va pleca acasa cu cel putin un cadou.”

Mamicile vor fi sarbatorite cu mare fast si imaginatie de copilasii lor care vor veni in weekend-ul 7- 8 martie la Festivalul Primaverii: “Ii vom invita pe cei mari si mici la alte doua ateliere inedite. Buchet de Floricele si Fantezie de ziua mamei sunt doar cateva din motivele pentru care trebuie sa veniti in familie la Sala Dalles. Inscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro”, adauga actrita.

Cei care vor veni la targul de martisor “Festivalul Primaverii” in perioada 25 februarie – 8 martie la Sala Dalles vor gasi cadouri dintre cele mai diverse, care ii vor impresiona pe cei dragi: ceaiuri aromate, aranjamente florale cu dichis, bijuterii, delicatese, cosmetice, produse bio de ingrijire, decoratiuni feng shui, cristale swarovski si pot fi la curent cu noutatile acestui sezon urmarind pagina oficiala a evenimentului, https://www.facebook.com/sala.dalles!

Ne vedem acolo!

vizual_targul_de_primavara2012

ioana-ginghina-dales