O sa va dau cateva detalii legate de fetele pe care le-am ales atat eu cat si Luisa.
Ele se vor antrena atat la scoala nr. 12 Herastrau cat si la scoala nr.31 Lacul Tei de trei ori pe saptamana. Caro, fata pe care eu am ales-o are 114 kg si obiectivul ei este sa slabeasca 40 de kilograme. Cristina, aleasa de Luisa are 80 de kilograme si vrea sa slabeasca 25-30 de kg. Ne-au trimis formularele de inscriere si au inceput antrenamentele. Saptamana aceasta au venit de trei ori la clasele kangoo jumps. Pentru ca Pro Nutrition sustine acest program, fetele inscrise in program au primit shake-uri pentru durata concursului dar si un supliment pentru controlul greutatii si minerale si vitamine. O sa vi le prezint pe toate.
Shake-ul Fit Meal Fitness and Wellness are doua variante, una de fructe si una de ciocolata si este special creat pentru a inlocui o masa. Trebuie sa consume si un supliment complex pentru controlul greutatii care se numeste XS fat burning formula dar si Mega100 care este un supliment alimentarcare ajuta sa-si recastigi forma si vitalitatea.
Din pacate ni s-a impus sa luam decat o fata la programul acesta. Va dau toate detaliile pentru ca puteti sa veniti si voi la clasele mele, sa luati si aceste prooduse si sa pierdeti kilograme ca si cand sunteti in concurs. Am deja o prietena care face aste lucru. Oricine poate sa-mi ceara detalii. Aceste produsele le gasiti usor chiar pe site-ul producatorului: www.pronutrition.ro.

Jumps &…Smile!