La multi ani! Un an nou minunat va doresc iubitoarelor de kangoo!
Luna ianuarie e una plina in proiecte si evenimente kangoo jumps asta si pentru ca a fostvacata si toata lumea s-a delectat cu mancarea traditionala de Craciun.
Inainte de sarbatori am anuntat ca am nevoie de doua fete pentru un program in care  scopul este sa slabeasca cu antrenametele kangoo jumps in trei luni vizibil, peste 20 de kilograme.
Intreg programul a fost gandit de Kinga la nivel national. Din toata tara s-au ales 11 instructori printre care si eu si sora mea in Bucuresti.
Dupa ce am anuntat proiectul am primit zeci de mail-uri cu inscrieri si din pacate a trebuit sa aleg decat o singura persoana.
Ca sa fie toata lumea fericita in fiecare saptamana o sa postez articole despre ce au facut participantele la concurs; cate clase de kangoo au facut, ce au mancat, le masor si le cantaresc si va tin la curent.
Fat burning beneficiaza si de sustinereau unui nutritionist si fetele vor primii si sfaturi si diete direct de la acesta.
Sunt atat de curioasa cat de mare va fi schimbarea!!!
In principiu vor face 3 ore pe saptamana regulat, vor urma o dieta data de Cristian Margarit si vor folosi suplimente din partea Pro Nutrition pe care o sa vi le prezint.

Eu cred ca programul kangoo jumps face minuni asa ca o sa va si demonstrez asta.

Jumps &..Smile!