Participantele la eventul meu mai au parte de inca o supriza.  Primesc fiecare un set de cadouri de la Fa Soprt Double Power. Eu folosesc de peste o luna aceste produse si sunt dependenta deja ele. Stiti foarte bine cat se mult se transpira la antrenamentele kangoo jumps. Va asigur ca acest produs va va proteja pe tot parcursul antrenamentului. Combinatia kangoo jumps & Fa Sport este una absolut necesara!


O sesiune de jogging dimineata inainte de birou, descarcarea tensiunii la sala de sport in timpul serii….definitia moderna a sanatatii si starii de bine este strans legata de activitatile fizice. Pentru multi dintre noi sportul a devenit un lucru esential din viata noastra. Astfel, pentru a raspunde nevoilor voastre, Fa va propune Fa Sport Double Power, o linie de ingrijire a corpului cu dublu efect destinata atat femeilor cat si barbatilor. Pe langa deodorantele antiperspirante ce ofera pana la 72h protectie deo de inalta perfomanta – gama ofera geluri de dus si lotiune de corp ce contin un complex izotonic de minerale ce hranesc si revitalizeaza pielea dupa activitatile sportive.
Sportul e sanatos. Si asta e un fapt dovedit. Activitatile sportive previn imbolnavirea si reduc stresul. Pentru multa lume o viata fara sport este pur si simplu de neimaginat. Cu toate astea, activitatile fizice te fac sa transpiri. Dar cu cat faci mai multe dusuri cu atat iti simti pielea mai uscata in timp ce muschii vor ramane tensionati. Pentru prima data Fa a introdus o gama de ingrijire a corpului pentru persoanele active, gama cu un efect dublu unic: Fa Sport Double Power. In timpul activitatilor sportive, deodorantele antiperspirante cu formula de 72h de inalta perfomanta ofera protectie maxima impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Dupa incheierea activitatilor fizice, linia de geluri de dus cu un continut izotonic de minerale si taurina curata si reimprospateaza corpul si parul. In timpul masajului de sub dus, efectul de relaxare musculara ajuta la indepartarea tensiunilor. La final, lotiunea de corp hidrateaza pielea – pentru prima data pana la 72 ore.

Deodorantele antiperspirante Fa Sport Double Power

Gama cuprinde deodorante antiperspirante care ofera pana la 72h de inalta performanta deo impotriva transpiratiei cat si a mirosurilor neplacute. Deodorantele Fa Sport Double Power au o tehnologie unica prin Duo Micro capsule* ce absorb umezeala si lupta simultan impotriva bacteriilor ce cauzeaza mirosurile neplacute.

Gelurile de dus Fa Sport Double Power

Revitalizeaza-ti pielea dupa activitatile sportive! Datorita complexului izotonic de minerale ce contine saruri de Magneziu, Calciu si Sodiu, gama de geluri de dus ajuta la refacerea si revitalizarea, reimprospatarea pielii, păstrându-i în acelaşi timp echilibrul de hidratare. Ofera efect de relaxare musculara in timpul dusului cald datorita continutului de taurina, taurina fiind cunoscuta ca un element ce sprijina revitalizarea celulelor.

Lotiunea de corp Fa Sport Double Power

Ca parte a ritualului de ingrijire, dupa dus, lotiunea de corp hidrateaza si ingrijeste intensiv pielea datorita complexului izotonic de minerale si ajută la  refacerea şi revitalizarea pielii stresate si tensionate dupa activitatile sportive. Lotiunea se absoarbe extrem de rapid si ofera efect de relaxare musculara. Rezultatul: 72h hidratare + re-vitalizare +  ingrijire intensiva atat pentru piele normala cat si uscata.

 

Simte-te FAntastic si jumps & …smile!