Dupa cum stiti sunt o persoana deschisa tuturor activitatilor sportive, insa la poligon n-am crezut ca voi ajunge vreodata. Vreau sa va povestesc experienta mea si a Sandrei la tir.
Locatia unde am fost invitate este una privata si am fost surprinse de cat de bine arata. Aducea mai mult a muzeu de arme. Erau expuse tablouri cu toate modelele de pistoale si toata locatia semana din punctul meu de vedere cu un labirint. Poligonul este o camera izolata fonic cu lungime de 20- 25 de metri. Tinta poate fi reglata la distanta pe care si-o alege fiecare participant.

La intrare primesti si casti care permit filtrarea zgomotelor puternice si ochelari de protectie. Arma cu care am tras este una din cele mai cunoscute si apreciate in domeniu, fiind vorba despre un Glock 17 , generatia 4, calibru 9 mm parabellum.  Glock 17 este arma cea mai raspandita in dortarea institutiilor de aplicare a legi din intreaga lume. Denumirea armei vine de la numele celui care a creat-o Gaston Glock si cele 17 criterii impuse de armata la vremea respectiva. In prezent Glock ocupa peste 65% din cota de piata privind armele scurte in SUA. Amandoua am fost familiarizate cu arma si am ascultat indicatiile instructorului din poligon fiind nevoie sa ne familiarizam cu pozitia de tragere si modul de fixare a armei in mana. Am tras pe rand la distante diferite. Sandra a fost fascinata si s-a descurcat excelent. Are experienta destul de multa in fata calculatorului acumulata la Counter Strike. Eu am fost uimita cat de puternic este zgomotul produs de arma si surprinsa de recul insa mi-a placut foarte mult. La final am descoperit ca am nimerit chiar in centrul tintei (numarul 10). Aveti mai jos si filmulete cu demonstratiile noastre!