Sa incepem proiectul sportiv din Buftea!

Dupa o perioada destul de aglomerata mi-am gasit in sfarsit timp si pentru acesta zona. Azi am vorbit cu Mihaela Murgu si am hotarat ca acest proiect sa-l facem impreuna. Multe dintr voi stiti ce legatura frumoasa de prietenie este intre noi doua asa ca va invit in fiecare w-end al verii sa participati la antrenamentele din Buftea. Locatia este superba. In primul rand e foarte mare. Daca ati facut kangoo jumps cu mine la Scoala nr 12 Herastrau, ei bine in Buftea sala e si mai mare. Mai mult, in spatele acesteia este un platou imens langa o padure unde facem si primul eveniment care anunta noua noastra colaborare in aceasta zona.

In linii mari, duminica 21 iulie ora 10.00 dimineata va astept impreuna cu Mihaela in Sala de sport Buftea, situata pe strada Stirbei Voda, vis a vis de Judecatorie. Evenimentul are loc in aer liber, chiar in spatele acesteia si este primul din vara asta care anunta ca in fiecare w-end vom fi impreuna acolo sa facem antrenamente cu voi. Orarul va fi comunicat in fiecare saptamana.
Pentru ca sunt multe doamne care vor vrea sa vina din Bucuresti va aduc la cunostiinta ca faceti maxim 20 de minute pana acolo.
Cum se va desfasura toata actiunea:

– evenimentul dureaza o ora jumatate si are si un dress code: white babes ( trebuie sa purtati cel putin un accesoriu alb)
-incepe la ora 10.00 dimineata deci o sa va rog sa veniti in jur de 09.30
– va rezervati ghetele pe mail la kangoo@dianastirbu.ro
-veniti echipate corespunzator pentru o clasa sportiva dar si cu schimburi, insotite de sosete din bumbac si cu o pereche de adidasi

Evenimentul il deschid eu cu antrenamentul kangoo jumps timp de 45 de minute. A doua jumatate timpului alocat ii revine Mihaelei cu antrenamentul body shape. Nu uitati ca aveti nevoie de adidasi!

Pretul evenimentului este de 30 de lei si se achita pe loc in momentul in care primiti ghetele kangoo jumps.
Va asteptam cu drag si cu multe surprize.

Jumps &… Smiles & Buftea time!

kangoojumps-buftea