Se pare ca actiunile mele in Brasov se dezvolta, si lucrul acesta ma bucura. Weekend-ul trecut am sustinut un antrenament kangoo jumps la Unirea Shopping Center, in cadrul evenimentului Vinerea Surprizelor. In principiu, o sa ne vedem acolo in fiecare luna. Urmatoarea intalnire este vineri 25 martie ora 18.00, in aceiasi locatie. Participarea este gratuita si avem ghete pentru toata lumea, asa ca va astept si pe voi.
Dupa sesiunea kangoo jumps, am ramas in Brasov, pentru ca a doua zi, adica sambata aveam planificat primul atelier Be Smart, Stay Fit. A fost cazata la Avangarden 3. Tin sa multumesc pe aceasta cale MAURER IMOBILIARE pentru cazare si pentru ca ne-au sustinut proiectul oferindu-ne o sala de conferinte absolut superba.
Alaturi de Chef Paul Siserman si de doamana doctor Ramona Andronache am discutat si gatit timp de doua oua. Subiectul atelierului a fost detoxifierea de primavara. Publicul a fost interactiv si s-au dezbatut multe subiecte legate de tema atelierului. La fiecare editie a atelirelor vom alege alta tema . Pe baza temei, se vor gasit si servi cel putin doua feluri de mancare. Legat de meniul seminarului, Chef Paul a gasit cu Thermomix. Este o minunatie de aparat si mi-l doresc foarte tare. Cred ca m-ar ajuta mult in prepararea retetelor sanatoase pe care le pun pe blog. Meniul ales de Paul: inghetata din fructe, supa crema de mazare si gazpacho.
Atasez articolului cateva fotografii. In curand primesc si filmarea.
Va tinem la curent cu orarul atelierelor. In principiu urmatorul se va desfasura la Bucuresti si, apoi, urmeaza Clujul.

atelier-be-smart-stay fit

IMG_0121

 

IMG_0094

IMG_0112