banner_250x250Dupa cum bine vedeti in banerul atasat articolului am transformat bobul de soia  intr-un personaj sportiv. El este Bob, mascota produselor Inedit, si pentru ca face sport cu noi de ceva timp in club a ajuns la performanta sa pozeze in spagat. Ei bine, porteina din soia  si exercitiile intense cu ghetele kangoo jumps l-au ajutat sa fie in aceasta forma de invidiat.
Dragelor, dupa cum bine v-am obisnuit, vin in ajutorul vostru cu recomandari pentru produse sanatoase, care va pot ajuta sa aveti energia necesara antrenamentelor intense. Pentru ca suntem in post si avem nevoie de protenia mai ales pentru definire am ales sa va prezint beneficiile boabelor de soia. Proteina de soia,daca este prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali.

Vineri in studioul meu kangoo jumps a avut loc degustarea deliciilor  Inedit din soia. Cursantele au avut posibilitatea sa incerce toate variante bauturilor din gama lor, asta pentru ca exista mai multe sortimente:

  • Bautura din soia (făra zahar) –  Este preferata mea! O  folosesc la cafea in fiecare dimineata si cel mai important aspect este ca nu contine zahar.
  • Băutura din soia cu aroma de vanilie
  • Băutura din soia cu aroma de capsuni
  • Băutura din soia cu aroma de fructe de padure.

Ultimele trei variante sunt delicioase si le puteti folosi ca atare sau langa cereale pentr un mic dejun energizant.
Mai jos aveti cateva fotografii din ziua cu pricina. Ne-am distrat teribil si trei ore am avut energie de invidiat. In curand va voi prezenta o reteta cu produsele din soia. Pana atunci va invit sa vedeti fotografiile de la degustare. Bauturile din soia Inedit le puteti cumpara de la supermarketuri si detalii despre produse gasiti pe site-ul: http://www.ineditfood.ro/ro/

O

*

O

*

O

*

O

*

O

Jumps &…Smiles with Bob!