Pe 19 mai la Planet Swim & Gym va avea loc o conventie in aer liber. Fiind colaboratoare a acestui club o sa predau kangoo jumps la ora 11.00. Evenimentul este sustinut de Federatia Romana a Sportului pentru Toti din cadrul Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului si are la baza promovarea unui nou concept de fitness aparut pe piata romaneasca numit STRIKE ZONE, avand ca invitat special pe Enrico Olivieri, fondatorul acestui concept, de nationalitate italiana.
STRIKE ZONE se desfasoara prin intermediul mai multor categorii de antrenament:

Strike Zone Class – Faza dinamica exprimata prin tehnici de Kick Boxing, urmata de faza in care se lucreaza forta musculara, antrenamentul incheindu-se cu elemente de Yoga, echilibru;
Strike Zone Athletic – aceleasi 4 faze de antrenament cu diferenta in care prima faza cuprinde elemente si tehnici din atletism;
MOMA Balance – un antrenament de echilibru si tonifiere in cadrul caruia exercitiile sunt realizate cu ajutorul MOMA – MOvement Manager – sfera de lemn care cantareste 200 gr.si care ajuta la indeplinirea antrenamentului Strike Zone printr-un complex de exercitii libere, miscari naturale ale corpului, prin care se ajunge la rezultatul urmarit.
Antrenamentele se desfasoara pe fundal muzical special creat pentru imbinarea perfecta a exercitiilor, cele 4 faze ale antrenamentului din conceptul Strike Zone fiind reprezentate de cele 4 elemente ale naturii : Foc, Pamant, Aer, Apa.
Pretul conventiei este de 140 lei. Daca sunteti membrii ai clubului atunci  beneficiati de discount 80 lei.

 

Jumps  &… Smile!