In unul din weekend-urile trecute am fost pentru prima data la un Yard Sale, undeva langa Piata Rosetti. Nu stiam exact ce voi gasi aici, dar am fost surprinsa sa vad ca exista o multime de persoane practice, care se gandesc ca cineva s-ar bucura de lucrurile sale mai vechi. Intr-o cladire vintage, cu peretii scorojiti care lasa sa se vada caramida, multe domnisoare isi expun pe umeraşe sau mese hainele de care s-au plictisit, chilipiruri, bijuterii, genti, machiaje, obiecte de interior, pantofi, pentru ca alte domnite sa scotoceasca si sa le achizitioneze la preturi convenabile.
Locul de care vorbesc este un bar – cafenea – terasa foarte chic si vintage, Dianei 4, unde lumea servea limonade cu aroma de trandafiri intr-o atmosfera friendly si calduroasa. La demisolul acestui local se desfăsura targul despre care va zic. Tin sa mentionez ca, (desinu am ramas sa cinez), am simtit un miros de mâncare buna, care de altfel arata ai foarte bine.
Sincera sa fiu, nu m-am gândit pana acum sa scap de tonele de haine pe care nu le mai port, gentile sau pantofii care acum mi se par demodati, iar Yard Sale-ul mi se pare o soluţie buna. Prin urmare, va sfătuiesc si pe voi sa luati în considerare optiunea aceasta cand vine vorba de shopping.
Pentru ca am tot discutat de vintage mi-am amintit de sesiunea foto pe care am facut-o vara trecuta in Vama.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
Foto credit: www.almalinda.ro

diana-stirbu-pin-the-map

diana-stirbu-blog

diana-stirbu-instructor

diana-stirbu