Cloud No. 9Saptamana viitoare se anunta interesanta si plina cu evenimente frumoase. Clubul meu implineste un an, iesim sa facem sport in parcul Tineretului la crosul IT si in week-end facem shopping la Cloud No.9.
Magazinul temporar Cloud No. 9 se redeschide si prezinta colectiile fabuloase, realizate de 40 de designeri romani de haine, pantofi, genti si bijuterie contemporana, care împartasesc aceeasi pasiune pentru creatiile statement, in serii limitate sau unicat.
Pe 31 mai şi 1 iunie facem shopping în al 9-lea cer. Editia boema si romantica are loc la  Inspayer Bistro (fostul Palat Spayer, strada Batiştei, nr. 24 A). Acesta este spiritul editiei Summertime Blues, care ne invita sa ne imbogatim garderoba cu creaţii unice.

Cloud No. 9 Pop-up Store este deschis între orele 11.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă! este sustinut de Dana Rogoz si este un proiect www.cloudnumber9.ro .

Parteneri media: VIVA!, Evenimentul Zilei, Şapte Seri, eva.ro, perfecte.ro, radufconstantinescu.ro, dianadumitrescu.ro, ioanaginghina.ro, dianastirbu.ro, soreonline.com, mujer.ro, ele.ro, 121.ro, urban.ro, bucharest-style.com, anyplace.ro, hipmag.ro, ladylife.ro, bigcitylife.ro, fashionandbeauty.ro, onlinestudent.ro, wheretohavecoffee.blogspot.com, le-boutique.ro, overseeingfashion.blogspot.ro,  Whisper Magazine, Wide Magazine.
Alte detaliile despre Cloud No. 9 Pop-up Store pe www.facebook.com/cloud9magazine

Ne vedem acolo! Jumps &..Smile!