Fiindca acest subiect ( programele personalizate de slabit) este cel mai dezbatut de cititorii blogului meu, azi am pregatit un articol despre cea mai importanta componenta a programului- exercitiile cardiovasculare. Stiati ca nu toate sunt concepute la fel?
Realitatea sta in felul urmator: exista o legatura foarte stransa intre aportul de calorii si consumul de calorii.
Prin exercitiile cardio complementare ( pe ghete kangoo jumps si nu numai) pun in practica o gama foarte variata  de miscari. Cu alte cuvinte combin sariturile cu miscarile ce activeaza fiecare muschi al corpului.

Un fizic suplu se obtine nu doar prin activitate, ci prin activitate continua. Clientele mele au mai multa energie ca oricand, sunt extrem de active si nu lipsesc de la niciun antrenament. iar cand ne vedem exercitiile sunt care mai de care mai diversificate. Fiecare sedinta e diferita.
Asadar, cu alte cuvine, oricine apeleaza la un program individual de slabit si respecta directiile va fi surprins de rezultatele pe care le va obtine.

Pentru ca majoritatea clientilor mei au probleme foarte mari cu kilogramele ( majoritatea au peste 90 de kilograme) am observat ca pentru ei cel mai potrivit antrenament cardio ( uneori singurul) este pe ghetele kangoo jumps. Sunt miscari si exercitii pe care nu le-ar putea face niciodata la greutatea aceea cu adidasi normali. Si, de la o sedinta la alta, intensitatea creste. Rezultatele sunt uimitoare!

Programul meu ofera tonus pielii, rezistenta, sanatate emotionala. Clientele mele invata ce inseamna sa se simta bine si se simt mai increzatoare.

Metoda mea este conceputa astfel incat corpul sa poate arde cat mai multa grasime si cat mai multe calorii. Exercitiile solicita intregul corp si spre deosebire de alte tipuri de antrenament se bazeaza pe miscare continua. Rezultatele sunt foarte vizibile.

Iata mai multe detalii despre programul meu personalizat de slabit: Bye Bye Fat