Campania „Sari pentru tine” a insemnat multa munca, implicare dar si pasiune pentru sport. Tin minte prima zi de filmare. Am filmat 6 ore! Nici nu stiam pana atunci ca un reportaj de 5 minute inseamna atat de multa munca. Am avut noroc pentru ca echipa Observatorului a fost una speciala si ne-a ajutat sa ne „imprietenim” cu camera si cu interviurile. Dupa primele editii concurentele deja incepeau sa se simta bina cu un reporter si un cameraman langa ele cel putin odata pe saptamana.

Pentru ca antrenamentele s-au facut in clubul meu de kangoo jumps, loc in care s-au antrenat de trei ori pe saptamana, de fiecare data cand s-a filmat le-am dus in locuri dragi mie, le-am prezentat oameni speciali pe care ii cunosc din zona sportului, le-am determinat, cu alte cuvinte, sa fie cu adevarat pasionate de sport.
Atat Adriana cat si Andreea au devenit bune prietene si s-au bucurat de un mediu minunat in care toate persoanele din jur le-au sustinut in tot procesul de slabire. Si nu a fost usor, dar au reusit! La ultimul eveniment la care s-a si filmat editia finala a campaniei cele doua fete au stralucit.

saripentrutine-final

 

Campania a fost apreciata si am primit invitatie si din partea emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” sa le dezvaluim secretul siluetei perfecte pe care fetele au dobandit-o dupa trei luni de antrenamente. Au facut o coregrafie cu mine in direct si s-au descurcat minunat. Va reamintesc ca inainte sa incepem „Sari pentru tine” n-au mai facut kangoo jumps. Andreea nu facuse sport niciodata.

 

La ultima editie ele au avut parte de un eveniment cu totul special, Romantic Kangoo. Dress code-ul a fost black & red. Inainte de eveniment si-au petrecut toata ziua intr-un salon de infrumusetare si au fost transformate total. In clubul kangoo jumps au fost asteptate de toti cei care s-au implicat in procesul de slabit dar si de Octavia geamanu, prezentatoarea Observatorului Special care si-a dorit sa le felicite pentru rezultate. Ultimul episod il puteti vizualiza aici .

saripentrutine

Concurentele au demonstrat ca nu exista scuze atunci cand vine vorba de pasiune si dorinta de schimbare. Cel mai important lucru a fost ca oricine a urmarit campania se putea identifica cu ele.  Sunt persoane care au familie care depide de ele, care muncesc foarte mult si care se pare ca au reusit sa ajunga la silueta dorita pentru ca au avut curaj.

rezultate sari pentru tine

 

Jumps..& Smiles & love your body!