Bye, Bye Belly! este noul meu program de slabire intensiva cu rezultate rapide!

–      Antrenamentele intense, dieta, monitorizarea atenta sunt ingredientele acestui program creat special pentru a te ajuta sa ajungi rapid la silueta perfecta pe care ti–o doresti. Vei beneficia de consultanta personalizata, antrenamente intensive si de personal coaching. La BBB se poate inscrie orice persoana doreste sa aiba o silueta de invidiat si este apta de sport.

Pentru ca avem nevoie de rezultate intr-un timp scurt, antrenamentele vor combina cele mai bune exercitii: kangoo jumps, gantere, banca de step, corzi, si multe alte exercitii functionale.

Vrei sa participi ? Inscrierile se fac pe e-mail la bbb@dianastirbu.ro.  Ulterior vei fi invitata in club, primesti o fisa de inscriere si vom avea o discutie despre obiectivele tale. Odata inscrise in program trebuie sa faceti 3 antrenamente obligatorii saptamanal, antrenamente ce vor avea loc la clubul kangoo din Baneasa. Fiecare absenta va fi notata in fisa personalizata.

Programul va incepe in luna ianuarie in Club kangoo by Diana Stirbu, insa inscrierile se fac pana pe data de 7 ianuarie, in limita locurilor disponibile. Puteti gasii detalii despre cum decurge pe pagina de facebook a clubului: www.facebook.com/ClubKangoobyDiana,  hashtag #byebyebelly .

Jump & Bye, Bye, Belly!
bye-bye-belly-programdeslabit