Va povesteam zilele trecute la antrenamente despre un eveniment pe care eu, sora mea si prietenele noastre, toate patru instructoare kangoo jumps, il organizam pe 14 Martie. Va anuntam ca pregatirile au fost facute: locatia e mare, ghete kangoo jumps avem pentru toata lumea, e si weekend asa ca va invit sa va notati in agenda de pe acum ca ziua de sambata 14 martie ( sau cel putin jumatate din ea) o petreceti alaturi de noi. Cand spun noi ma refer la sora mea Luisa Stirbu si la prietenele noastre instructoare Iulia Baltaretu si Andreea Neagu.

Evenimentul Bling the Rap reprezinta cadoul nostru pentru pasionatele kangoo jumps oferit in luna martie in locul martisorului traditional. Intrarea este gratuita insa implica o inscriere in prealabil pentru rezervarea ghetelor kangoo jumps. Asteptam mail-urile la programari@dianastirbu.ro .
Am ales cs dress code accesorii si outfituri care sa ne duca in zona muzicii rap. Ne dorim sa va vedem in tinute cat mai interesante: pantaloni largi, tricouri de basket, sapca cu bandana. Nu uitati de accesorii – cat mai mari si mai stralucitoare. Nu uitati nici de machiaj. Si el poate fi adaptat: culori cat mai aprinse si insistati  mult pe culori de buze neon. Va puteti inspira din outfiturile vedetelor rap internationale. Pe pagina evenimentului care il puteti gasi pe facebook (https://www.facebook.com/events/338975312893854/?ref_newsfeed_story_type=regular) o sa va punem mai multe fotografii sa va inspirati. Pentru ca iubim atat de mult bijuteriile vrem sa demonstram ca si in sala de fitness putem sa le purtam. Important e cum le alegem si din ce sunt facute. Pana la urma ne dorim sa aratam bine tot timpul. In mod cert antrenamentele cardio ne ajuta sa ajungem la silueta dorita. De ce sa nu stralucim in acest caz? Evenimentul Bling the Rap este o ocazie excelenta sa demonstram acest lucru. Si nu cred ca este un dress code atat de complicat. Oricine gaseste ceva stralucitor in casa indiferent ca e vorba de un inel, o bratara sau cercei.
Am ales acest dress code si pentru ca imi doream sa anunt colaborarea mea cu https://www.facebook.com/mariasladybugs. Impreuna am realizat linia de accesorii si bijuterii fit, special facute pentru a completa tinutele sport la antrenamente si nu numai. Din colectie nu lipsesc accesoriile kangoo jumps special facute pentru pasionatele sportului. Toate modelele vor fi disponibile pe shop-ul meu online la care lucrez de cateva saptamani bune si la eveniment aveti ocazia sa le vedeti expuse.

#dianastirbushop #blingtherap

Bling the Rap 2