Dragelor, ultimele doua saptamani au fost atat de ocupate incat nici nu stiam daca apuc sa va prezint in detaliu evenimentul meu de pe 2 martie. In seara asta ma dedic blogului.
Sunt foarte fericita ca Ioana Maria Moldovan, prezentatoare emisiunii Povestiri Advarate, a postului Acasa TV, va prezenta evenimentul meu si o sa faca kangoo jumps alaturi de noi. Mircea Netea o sa fie si el prezent, asadar trebuie sa profitati de ocazie ca sa primiti cele mai dragute poze pe ghetele kangoo.
Pentru ca incepem la ora 17.00 insist sa veniti putin mai devreme, in jur de ora 16.30.  Fiecare participanta o sa primeasca la receptie odata cu ghetele un numar  de participare pus un martisor din partea The Wedding Company. Dupa cum bine ati vazut fetele de la Slim Duo Forte sustin si participa la toate evenimentele kangoo asa ca vor sa ofere tuturor participantelor de la eveniment Determinarea Tipului de Metabolism + Sfaturi Personalizate in functie de Metabolism, astfel incat, fiecare sa fie motivata pe viitor in lupta cu kilogramele. Pentru acest lucru va vor explica ele ce trebuie sa faceti.
Toate kanguritele vor primi si un pachet Syoss. Despre acest sponsor o sa va scriu mai multe detalii curand.
Alaturi de mine la eveniment participa si reprezentanta Mauv. Una din castigatoarele tombolei va primi si o sesiunea foto de la ei. O sa revin cu detalii si aici.
Locatia aleasa de mine pentru evenimentul kangoo jumps a avut doua scopuri principale. Am vrut in primul rand sa fie undeva aproape de zona Pipera si al doilea lucru care m-a determinat sa o aleg a fost faptul ca este dotata cu o scena si un sistem de sonorizare absolut bestial.
Pe scena alaturi de mine si sora mea, Luisa Stirbu o sa urce si Mihaela Murgu, o buna prietena care v-a pregatit o surpriza minunata.

Fiecare sponsor in parte va fi prezentat in detaliu.

PS: cum stati cu pregatirile?