>Anul acesta vreau sa-mi sarbatoresc ziua de nastere pe ghete. Le povesteam si fetelor ca organizarea petrecerilor de ziua mea a fost intotdeauna o problema. Fiind nascuta toamna inceputul scolii ridica probleme. Primeam tot timpul carti, rechizite si niciodata petreceri. Cum nu mai sunt nici macar studenta m-am tot gandit la o varianta in care sa am toate iubitoarele claselor kangoo langa mine la aniversarea mea si am gasit varianta perfecta. Am ales un parc pentru ca nu stiu alta locatie in care sa putem sa ne bucuram de spatiu foarte mare. Ma bucur foarte mult pentru ca primaria Mogosoaia mi-a acceptat propunerea de a preda doua ore kangoo jumps in parcul din oras. E superba zona si ziua in care va invit la aniversarea mea pe ghete este sambata 5 octombrie ora 16.30. Intrarea este gratuita insa trebuie sa va programati in prealabil pe mail la kangoo@dianastirbu.ro.
Pentru ca este o adevarata petrecere majoritatea instructorilor cu care colaborez or sa predea kangoo. O sa predea sora mea, Luisa Stirbu, prietenele mele Andreea Tudor si Andreea Neagu dar si Vlad. Pentru ca ma sustin foarte mult o sa fie prezenta si echipa Observatorului Special si bineteles Andreea si Adriana de la Sari pentru tine. Evenimentul este sustinut de Fa Romania – partener al tuturor actiunilor mele kangoo jumps.
Pentru ca sunt cunoscuta prin petrecerile tematice dress code-ul este special. O sa fim printese pe ghete, accesoriul obligatoriu fiind  diadema care o sa o purtati pe parcursul a doua ore. Nu va dau o tinuta pentru haine obligatorie pentru ca aici vreau sa ma surprindeti voi. Ideea e sa se potriveasca cu atmosfera de poveste care se va predomina in timpul evenimentului.

Jumps & Smile & be a princess!