Azi 3 iunie,  incepand cu ora 19,  in atmosfera speciala si eleganta  oferita de InSpayer –  strada Batistei nr 24 A –  creatoarea  Claudia Rawlings  lanseaza o colectie inedita, aflata la imbinarea a doua lumi.

              “Forget me not”   aduce in acelasi loc cele doua lumi  ale creatoarei, absolventa a  University din Kent (Marea Britanie) cu specializarile  Design Vestimentar si  Textile. Lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene,  de la Globe Theather sau  Royal Opera din Londra – colaborari ale creatoarei in ultimii ani –  si motivele florale  traditionale romanesti. Motivele florale vin din Bucovina mamei  sau din Teleorman , din locurile  copilariei alaturi de bunicii  din Romania.

O imbinare de etno  floral cu teatru medieval  britanic,  colectia” Forget me not”  devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings in Romania, la doi ani dupa ce creatoarea a inaugurat biroul de la Bucuresti.

O prezentare exclusivista si inedita din care nu lipseste  vedeta serii si a colectiei, o rochie al carei material are peste 100 de ani , material gasit in podul casei cumparata de parintii creatoarei  in inima Ardealului. O rochie deosebita, prezentata pentru prima oara in public, cu intreaga sa poveste plina de mister si  o energie speciala ce transcede dintr-un tinut de vis si de poveste.

Atentia la detalii, finisajul manual, inspiratia din culorile padurii dar si transparentele si contrastele neasteptate de texturi, alaturate creativ,  definesc “Forget me not”.

O colectie cu totul aparte, o creatoare ce alatura doua lumi asimilate in profunzime si aduse acum catre public printr-o imbinare cu totul deosebita intre culturi, sentimente si  texturi, exprimand  toate aceste stari speciale.
Mult succes Claudia!

 

Forget me not- by Claudia Rawlings