Am anuntat la inceputul anului lansarea unui program personalizat de slabit. Se numeste Fit Boutique, este activ si deja avem rezultate. Echipa Fit Boutique este formata din doi medici un instructor si toate detaliile le gasiti aici: https://dianastirbu.ro/program-de-slabit/program-de-slabit.
Bye Bye Fat este un concept amplu care dezvolta mai multe ramuri. In afara de programul individualizat pe care il au la dispozitie bucurestenii, am decis sa extindem conceptul, sa marim echipa si sa facem proiecte si in alte orase din tara. Primul de anul este este legat de atelierele Be Smart, Stay Fit.
Ce reprezinta aceste ateliere:

Toti ne dorim un regim de viata sanatos. Tindem catre dietele corecte si catre antrenamente personalizate. Nici nu este de mirare, mai ales ca solutiile “minune” de pe net sau ale prietenilor nu dau rezultatele scontate. Dar care sunt solutiile corecte? Cum stim ce ne trebuie fiecaruia dintre noi? Mai ales ca suntem unici in aceasta diversitate.

Atelierele BE SMART. STAY FIT sunt solutia. Timp de doua ore, vei primi raspunsuri la toate dilemele legate de nutritie, diete, sport si smart cooking. Totul aplicat nevoilor tale, mai ales daca esti o persoana activa si cu timpul limitat.

In cadrul acestor evenimente, ii voi avea alaturi de mine pe Doctor Ramona Andronache si Chef Paul Siserman. Doamna doctor Ramona a pregatit mai multe informatii de detox si diferentele din detoxul cu fructe si cel cu legume, eu voi discuta despre ce inseamna un antrenament personalizat si cum va puteti antrena cu ajutorul unui program online si chef Paul Siserman va prepara ceva foarte bun.
Atelierul este unul interactiv, puteti sa va pregatiti de pe acum intrebarile.

Chef Siserman duce ideea de gatit dincolo de limitele clasicei bucatarii profesionale. Pe langa experiența, profesionalism și implicare, el gateste la rang de arta. Astfel, culinaria este dusa la nivelul urmator, iar fiecare farfurie spune o poveste. Cea a mancării respective.
Dorit de catre restaurante atat pentru a concepe meniurile, dar mai ales pentru a le pune in practica, Chef Paul Siserman trateaza fiecare proiect prin prisma ineditului. Ceea ce iese din bucataria sa trebuie să uimeasca.
Mai mult, el este Profesor al Scolii de Gatit din Cluj si un foarte bun formator.
.

Atelierele BE SMART. STAY FIT sunt adresate tuturor celor intersati de obtinerea unor cunostinte corecte si personalizate, tuturor celor care doresc sa slabeasca si celor care vor sa isi mentina o greutate optima. Dar, ele sunt destinate si antrenorilor de fitness. Din experienta mea de ani, am aflat chiar de la ai mei colegi ca au dificultati in a-si calibra mesele proprii inainte si dupa antrenamente – mai ales dupa; in plus, nu stiu ce sa recomande personalizat elevilor.

Tema primului atelier este ” Detoxifierea de primavara si supele”.
Locatia: Avantgarden3 Brasov
Data si ora: 27 februarie ora 18.00

Unul din motivele pentru care sunt atat de entuziasmata este acela ca putem sa va oferim participarea gratuita.Acest lucru este posibil cu ajutorul echipei Avantgarden3 Brasov . MAURER IMOBILIARE este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Transilvania.  Compania şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2005. In cei zece ani de activitate a dezvoltat proiecte de referinta în Cluj-Napoca, Sibiu si Brașov. Incepand cu anul 2009, Maurer Imobiliare a investit in  constructia cartierului brasovean Avantgarden3, care se întinde pe o suprafață de 18 ha și permite construirea a 3.500 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, dar si cu structuri de tip duplex. Primele 19 clădiri au fost finalizate la termen și predate clienților noștri, iar următoarele 4 imobile vor fi predate până la finalul lunii Ianuarie 2016.

Declaratia Maurer: „Cel mai important lucru din viata unui om ar trebui sa fie sanatatea si familia. Din acest motiv, suntem deschisi la proiecte ce unesc cele doua elemente. Be smart, Stay Fit este un proiect extraordinar, bine gandit, astfel incat sa simplifice viata unei familii. Chiar din anul 2015 am inceput sarbatorirea Zilelor Avantgarden3 Brasov cu evenimente la care au fost invitati specialisti in mancarea raw vegan, antrenori de zumba, cursul fiind tinut in aer liber dar si o caravana a sanatatii, unde s-au putut face analizele de baza.”

Be smart, Stay fit reuneste cele trei evenimente, explicand clar legatura dintre ele si importanta fiecarei activitati. Asadar este un plus pentru noi ca oameni, sa fim parte a acestui proiect care garantat va deveni un pilon pentru cei interesati de modul de viata sanatos.

In luna septembrie s-a demarat noul proiect imobiliar Maurer Residence, care vizeaza construirea a 14 imobile in cartierul Tractoru, pe o suprafata de 3,5 ha. Noul proiect va avea un design exterior modern si diferite tipuri de compartimentare ale apartamentelor.”

Cum va inscrieti:

Astept inscrierile pe e-mail la programari@dianastirbu.ro. Am nevoie de nume complet si un numar de telefon si motivul pentru care va doriti sa participati la atelier. Se considera rezervat locul in momentul in care primiti si confirmarea noastra. Atentie, locurile sunt limitate!

#atelierebesmartstayfit

Ateliere Be Smart, Stay Fit_slider_site modif2

1 (28)