In atentia pasionatilor kangoo jumps: puteti alerga cu noi pe ghete la maratonul Bucurestiului ( 4 octombrie 2015) si la toate evenimentele viitoare organizate de Team Hope!
1. Va invitam sa faceti parte din echipa kangoo jumps care alearaga la acest eveniment. Va puteti inscrie la oricare din cursele prezentate mai jos. Vom forma o echipa si la fiecare editie putem participa impreuna. Ce inseamna asta? Ca ne vedem in dimineata evenimentului la cortul Team Hope, facem incalzirea impreuna, cunoastem oameni noi, si alergam pentru cauze nobile. Dupa partea de socializare si incalzire fiecare porneste la cursa aleasa. Proiectele Team Hope sunt minunate si mi-ar placea sa putem sa-i ajutam impreuna cat mai mult. Site-ul oficial este: http://teamhope.hhcromania.org/. Aveti posibilitatea sa donati si sa alergati pentru  a salva toti copiii din institutiile de tip vechi din Romania si de a le oferi vieti fericite si normale de familie, totul pana în 2020. Avem nevoie de sustinerea unor oameni care gandesc la fel ca noi, oameni care nu se tem sa accepte o provocare pentru un scop nobil. Oameni exact ca tine! Taxa de participare este una standard pentru fiecare eveniment de tip maraton sau semimaraton, diferenta fiind aceea ca la noi banutii sunt stransi pentru cauzele prezentate pe site.
Asadar, lansam invitatia de a forma o echipa, una formata din pasionati kangoo jumps, care sa alerge la una din cursele de mai jos. Impreuna suntem Team Hope KJ. E o cursa la fel ca celelalte , insa noi participam pe ghetele kangoo jumps.
Daca nu ati participat niciodata la un astfel de eveniment, acum este momentul! Suntem prietenosi, plini de energie si impreuna cu voi putem strange banii necesari copiilor despre care v-am povestit mai sus. Va anunt ca este primul eveniment de o asemenea amploare la care puteti participa cu ghetele kangoo jumps.
La editia din aceasta toamna puteti alege mai multe curse la care sa participati:
-cursa populara – 3,6 km

-cursa individuala ( 10 km)

-semimaraton (21.09 km)

-maraton. (42.18 km)

Exista si posibilitatea sa va inscrieti la stafeta: 4 x 10.54 km. Aici am decis si eu si Luisa ( sora mea) sa participam.
2. Daca faceti sport si va doriti mai mult decat o cursa populara sau individuala va anuntam ca noi cautam a patra persoana pentru echipa noastra de stafeta.  E nevoie de patru persoane. Suntem deja trei, noi doua si un baiat si azi lansam invitatia pentru a ne completa echipa: avem nevoie inca o persoana care sa alerge 10.54 km, pe ghetele kangoo jumps. Toti cei care se inscriu pentru celelalte curse ne pot sustine. Cursa este o adevarata provocare.
N-am inceput antrenamentele insa de saptamana viitoare alergam dimineata. Detalii o sa va oferim cand va inscrieti. Nu trebuie sa aveti ghete kangoo jumps; vi le oferim noi. Se pot inscrie si barbati 🙂
Persoana selectata primeste si un abonament kangoo jumps de 12 sedinte in Scoala nr. 12 Herastrau. Inscrierile se fac pe mail la programari@dianastirbu.ro. Se poate inscrie oricine dispus sa se antreneze de cel putin trei ori pe saptamana. Ne puteti urmari pe facebook: https://www.facebook.com/events/784030391694229/

3. Daca nu puteti paticipa activ in echipa noastra puteti dona. Este foarte usor. Detalii gasiti aici: http://hhc.galantom.ro/dianastirbu3

#teamhope #run4hope #teamhopekj
TEAM HOPE@BM 2015