team-hope

 

Pe 17 mai alerg cu Hope and Homes la Semimaratonul Bucurestiului. Suntem aproape 200 de alergatori si participam la cursa in beneficiul copiilor abandonati din Romania. Am participat si anul trecut la acest eveniment. Am alergat pe ghetele kangoo jumps. Am inceput deja antrenamentele si va invitam pe paginile nostre de facebook si instagram sa ne urmariti evolutia. De data aceasta o sa fiu insotita de sora mea, Luisa Stirbu. Mai multe informatii gasiti aici:

 

 

Hope and Homes for Children lucreaza in Romaniade peste 16 ani. Se concentreaza asupra transformarii
vietilor copiilor abandonati in orfelinate sau supusi riscului de a fi separati de familiile lor. Prin eforturile lor au reusit sa salveze peste  5.500
de copii din orfelinate si sa-i mute in medii iubitoare de familie. Detalii mai multe gasiti pe site: http://teamhope.hhcromania.org/  Nume sonore si multe persoane publice din Romania au ales sa alerge pentru aceasta cauza nobila. Aveti posibilitatea sa si donati. Ca sa sustineti cauza puteti dona si voi. Este destul de simplu. Puteti accesa contul meu http://hhc.galantom.ro/dianastirbu2.  Aici gasiti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti.
Sunt alaturi de Team Hope. Tu ce scuza ai sa nu fii alaturi de ei? #run4hope #Team Hope