Ma declar o impatimita a accesoriilor. Niciodata nu am suficiente si declaratia vine din partea mea, instructor sportiv. In mediul meu de lucru de cele mai multe ori bijuteriile nu pot fi purtate. Se pot rupe sau distruge usor la contactul cu umezeala din sala.
Am visat tot timpul sa-mi asortez echipamentele in sala. E asa interesant si feminin. V-am povestit ca mi-am lansat shop-ul online: https://dianastirbu.ro/shop. Referitor la subiectul meu de azi, am decis sa scot o linie de bijuterii care sa-mi poarte numele si care sa le puteti purta si voi in timpul antrenamentelor. Acest lucru vine in completarea echipamentelor frumos prezentate si puse la dispozitia vostra tot pe shop.
In primul rand mi-am dorit accesorii cu ghete kangoo jumps. Raluca este minunatul designer. Bijuteriile sunt facute manual. Am ales-o pentru ca mi se pare la fel de pasionata de domeniul ei, ca si mine de sport. I-am explicat ce vreau si eu cred ca a inteles foarte bine: avem disponibile inele, lantisoare si bratari, toate inscriptionate cu minunatele ghete. Pagina de facebook a Ralucai este: https://www.facebook.com/mariasladybugs . Aici gasiti toate modele de bijuterii pe care le-a facut de-a lungul timpului si mai mult, puteti comanda un model care vi se potriveste.
Colectia noastra este una vesela. Toate bijuteriile se pot purta si in timpul antrenamentelor. Va invit pe pagina shopului unde o sa gasiti accsoriile „saritoare”: https://dianastirbu.ro/shop/categorie-produs/echipamente/accesorii-fashion-fit/mladybugs-x-diana-stirbu/.

 

inele-kangoo-jumps

bratara-kangoo-jumps-negru

 

bratara-colorata-hand-made