Cand am descoperit ghetele kangoo jumps am simtit imediat ca acest tip de antrenament mi se potriveste de minune.

Marea problema in acea perioada a fost ca nimeni nu renunta la orele de aerobic pentru un program nou, lansat pe piata de foarte putin timp.
Prima mea locatie a fost sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau, locatie de care sunt si acum atasata.
Dupa primele luni am primit o oferta sa colaborez cu o sala din cartierul francez. Aici prima clienta pe care am avut-o a fost Ioana Scarlatescu. Practic grupa a inceput cu ea si prietenele ei, grup din care facea parte si verioasa ei primara Adela Popescu. Olteanca de-a mea, balanta ca si mine, Adela s-a atasat instant de tot ce inseamna acest antrenament.
Prima mea aparitie in media a fost cu ea in Parcul Herastrau in timp de ne antrenam pe ghetele kangoo jumps. Se intampla in luna august 2010. “Suntem mai multe prietene care mergem la kangoo jumps. Ne amuzam, radem foarte mult, dansam, pentru ca in sala muzica este data la maximum. Nu am cazut niciodata si am inteles ca e imposibil sa cazi de pe arcuri. Am avut noroc ca am gasit o sala aproape de casa si o profesoara care scoate untul din noi”, spunea  razand Adela (interviu www.pentrudive.com)

 adela-popescu-kangoo jumps

4 ani de antrenamente inseamna prietenie in primul rand. Sunt inconjurata de oameni minunati care m-au ajutat sa ma dezvolt ca si personalitate si care m-au ajutat sa am incredere in mine. Din aceasta categorie face parte si Adela. A mers la antrenamente cu mine in mai toate locatiile unde am predat, am alergat in parcuri la cele mai matinale ore sau cele mai tarzii in noapte, si-a adus cele mai bune prietene la antrenamente pentru ca se simtea bine! Binenteles, atunci cand am deschis clubul a fost prezenta.

Adela Popescu Si Diana Stirbu- Kangoo Jumps

 

Asa cum va spuneam si in alte articole, motivatia reprezinta principala cauza pentru care mergi constant la sala. Ea vine in primul rand din relatia cu instructorul. Si in acest moment, cand scriu, sunt perfect constienta ca peste 80% din clientele mele vin pentru mine ca persoana, apoi pentru mine ca instructor la sala.
Ieri am iesit cu Ade in parc la alergat, asta pentru ca se apropie vara si voiam sa-i prezint noul meu program de slabit Bye Bye Belly care poate fi efectuat odata pe saptamana si outdoor. Nu stiu daca ati alergat vreodata cu ghetele, insa nou ne place la nebunie!

kangoojumps-adela

Si Ade spune ca „E minunat sa alergi in parc. E caldut, funny si foarte eficient.”
Adela iti multumesc pentru prietenia noastra, pentru ca m-ai ajutat sa inteleg ca zambetul este molipsitor, ca ajungi la antrenamentele mele chiar daca uneori ai un program incredibil de aglomerat.

adela-popescu-si-diana-kangoo

Referitor la modul in care programul s-a desfasurat va invit sa cititi parerea Adelei de pe blog, intr-un articol denumit Bye Bye Belly

Jumps & Smiles whit Ade & Diana!