Concurs haircare.ro – puteti castiga o masca de par regeneranta.

Dupa concediu ti se pare ca parul tau nu mai arata atat de bine ca înainte? S-ar putea sa ai dreptate! De aceea Haircare.ro s-a gândit la zilele tale lipsite de griji si are solutia ideala pentru revitalizarea parului.

Cititoarele blogului pot castiga o masca de regenerare  Londa Professional Visible RepairFormula exclusiv profesionala repara imediat si fortifica firul de par in profunzime. Masca intensiva hraneste parul lasandu-l mai energic, stralucitor si usor de pieptanat.

Regulament:

Intrati pe haircare.ro la aceasta sectiune: http://www.haircare.ro/tipuri-de-par.html si scrieti-mi un comentariu la articol in care sa-mi spuneti ce tip de par aveti . Prin tragere la sorti cu http://www.random.org/ voi extrage  un castigatore.  Odata anuntata castigatoarea, va trebui sa-mi lase datele de contact intr-un mesaj pepagina mea de Facebook. Comentariile trebuiesc aprobate. Nu va speriati daca nu apar imediat dupa ce le scrieti. Concursul incepe azi 31.08 si se termina pe data de 16.09. Castigatoarea o sa fie anuntata pe data de 17 septembrie. Mult succes!

Concurs incheiat. Castigatoarea este Alina Andrei. Felicitari! Astept datele de contact pe email la vanzari@dianastirbu.ro

#haircarero

haircare.ro

masca-regeneratoare-londa