Mi-am dorit de mica sa fiu blonda. Mi se pare un lucru ideal sa ai parul deschis la culoare. Poti sa-l vopsesti usor, nu-ti raman pete negre, nu se vad firele albe, etc, etc, etc!
Am incercat sa fiu blonda, m-am decolorat, am incetat sa ma vopsesc, am folosit musetel sau tei. Rezultatul a fost unul oribil. Imi sta absolut oribil cu o culoare deschisa si mi-am degradat teribil parul. In aceste conditii am acceptat crudul adevar: blondul nu este pentru mine. Implicit nu pot sa-mi schimb culoarea foarte usor si daca nu-l ingrijesc constant este tot timpul un par uscat.
Am aflat ca pe www.colorcare.ro se desfasoara un concurs interesant si m-am gandit sa va fac o surpriza si sa-l prezint aici pe blog. Cum eu nu pot incerca culorile nebunatice de la Crazy Color, ma gandesc ca va ajut povestind aici despre concurs. Cine stie? Poate chiar una din clientele mele va castiga! O sa incep cu premiul:  5 produse la alegere din gama Crazy Color.

Ce trebuie sa faceti? Sa raspundeti la cateva intrebari. Dar las lucrul acesta in seama shop-lui care organizeaza concursul. Deatalii aici:

http://www.colorcare.ro/noutati/Concurs-Colorcare-Primavara-Culorilor-Nebunatice/

Mult succes!

concurs-crazy-color