Saptamana aceasta avem concurs! Castigati o cura de detox de la JUICEit daca imi scrieti un comentariu la articol in care imi spuneti de ce va doriti un astfel de program. Puteti castiga o cura de detoxifiere de trei zile. Veti avea de ales intre New You, Beauty Boost și Skinny Bitch.
Despre sucurile JUICEit gasiti mai multe detalii pe site-ul http://www.juiceit.ro/
S
tiu din mesajele primite si din numarul mare de participante la antrenamentele mele ca acum este momentul in care va doriti sa aratati cel mai bine, asa ca puteti combina antrenamentele cardio cu detox. Si eu am tinut cura 7 zile si am reusit sa-mi fac antrenamentele fara probleme. Am avut chiar mai multa energie ca de obicei.

In linii mari un program de detoxifiere:

– te ajuta sa-ti recapeti concentrarea
– iti creste nivelul de energie zilnica
– iti reda tonusul si stralucirea tenului
– reduce celulita
– scade frecventa de manifestare a alergiilor
– usureaza functionarea aparatului digestiv
– reduce dependenta de zaharuri si alti stimulenti de sinteza
– amelioreaza presiunea sangelui

 

Regulamentul concursului

Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ voi extrage 5 raspunsuri finale. Dintre acestea, echipa JUICEit va premia cel mai convingator raspuns. Concursul se desfasoara in perioada 08-16.06.2015, ora 23:59. Castigatorul  va fi anunțat aici, pe data de 17.05.2015. Odata anuntat, castigatorul va trebui sa imi lase datele de contact intr-un mesaj pe pagina mea de Facebook.
Comentariile trebuiesc aprobate. Nu va speriati daca nu apar imediat dupa ce le scrieti.

Concurs incheiat! Castigatoare este Georgeta Stancu. Felicitari! Te rugam sa ne lasi un numar de contact pe pagina oficiala de facebook a blogului.

castigati-o-cura-de-detox-de-la-juiceit