Daca tot anunt la fiecare sedinta kangoo jumps ca #VineCraciunul si trebuie sa aratam foarte bine in perioada urmatoare, va propun si un concurs. Tare mult imi place sa-mi rasfat clientele, asa ca va ofer posibiitatea sa castigati o pereche de sosete pentru ghetele kangoo jumps. Aici gasiti cele doua modele: https://goo.gl/0M9c4l

Regulamentul concursului:
Scrieti-mi un comentariu la articol in care sa-mi scrieti ce va place cel mai mult la antrenamentele cu ghetele kangoo jumps. Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ voi extrage 2 castigatoare. Castigatoarele isi pot alege unul din modele disponibile de sosete kangoo jumps: #RedBlues sau #Dots.
Concursul se desfasoara in perioada 10.11.2015 – 15.11.2016 ora 23:59. Castigatoarele va fi anuntate aici, pe data de 16.11.2015. Odata anuntate, acestea vor trebui sa-mi trimita datele de contact intr-un mesaj pe pagina mea de Facebook.
Comentariile trebuiesc aprobate. Nu va speriati daca nu apar imediat dupa ce le scrieti.
Acest concurs se adreseaza persoanelor de peste 18 ani. Valoarea concursului este de 60 de lei si este oferit de Sc. Sisters Jumps SRL. Pachetele vor fi expediate prin Fan Curier.

Concurs incheiat! Claudia Cristian este castigatoarea concursului.

IMG_0595