Sunt atat de fericita cand vad reactiile voastre legate de concursurile desfasurate pe blog! Azi v-am pregatit unul nou: castigati un abonament kangoo jumps. Premiul este in valoare de 200 de lei. Abonamentul are 12 sedinte kangoo jumps si este valabil in sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau ( str. Borsa. nr. 27, Sector 1, Buucresti, Aviatiei).  Are valabilitate 30 de zile din momentul in care va prezentati pentru prima data la antrenament. Premiul poate fi livrat prin curier sau ridicat in momentul in care va prezentati prima data la un antrenament kangoo jumps.
Nu este necesar sa aveti ghete kangoo jumps. Ele sunt oferite la fiecare antrenament pe baza abonamentului.
Regulamentul concursului:
Scrieti-mi un comentariu la articol in care sa-mi spuneti de ce va place atat de mult antrenamentul kangoo jumps. Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ voi extrage 3 raspunsuri finale. Dintre acestea voi premia cel mai convingator raspuns. Concursul se desfasoara in perioada 17.06.2015-24.06.2015 ora 23:59. Castigatorul  va fi anuntat aici, pe data de 25.06.2015. Odata anuntat, acesta va trebui sa-mi lase datele de contact intr-un mesaj pe pagina mea de Facebook.
Comentariile trebuiesc aprobate. Nu va speriati daca nu apar imediat dupa ce le scrieti. Nu se pot inscrie abonatii salii unde este oferit abonamentul kangoo jumps.

Concurs incheiat! Oana Mitroi este castigatoarea unui abonament de 12 sedinte la Scoala nr. 12 Herastrau. Felicitari! Astept datele tale de contact.

castigati-un-abonament-kangoo-jumps