Pe 31 august plecam in tabara de slabit. Toate detaliile despre editia de anul acesta gasiti aici – https://dianastirbu.ro/tabere-de-slabit/tabara-de-slabit-olanesti-2016

M-am gandit sa ofer o zi gratuita in tabara. In acest fel, daca participati la acest concurs, puteti sa fiti foarte usor castigatoare.
– Concursul se desfasoara de azi pana pe data 25 august. Castigatoarea beneficiaza de o zi gratuita in tabara de slabit ( cazare, dieta, antrenament).
-Ca sa intrati in concurs trebuie sa lasati un comentariu la acest articol si sa-mi spuneti motivul pentru care va doriti sa participati in tabara de slabit si ce asteptari aveti de la acest program.
– Comentariile se fac direct in articol. Trebuiesc aprobate, asa ca nu va speriati daca nu apar imediat.
-Castigatoarea o sa fie desemnata de un juriu format din Luisa Stirbu si Iulia Baltaretu (instructori kangoo jumps), pe baza celui mai interesant comentariu. Desemnarea o sa fie facuta live, pe contul meu de facebook, cand se termina concursul.
-Tabara de slabit dureaza 5 zie, de miercuri pana Duminica. Castigatoarea isi poate alege oricare din zile sa participe.
– Transportul nu este inclus in concurs, insa se ajunge foarte usor in Olanesti cu toate tipurile de transport. In functie de localitatea de unde este castigatoarea, o sa gasim cea mai buna solutie.

Videoclipul atasat este filmat in cadrul campaniei de slabit Sari pentru tine si va arata cum se desfasoara antrenamentele in aer liber.

Mult succes! #tabaradeslabit

CONCURS INCHEIAT

Elisabeta este fericita castigatoare a concursului. Astept datele tale de contact pe e-mail lavanzari@dianastirbu.ro. Merci cu mine in tabara!!! FELICITARI!

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUl

11. Organizator al concursului SC Sisters Jump SRL, CUI RO 28998360,  Sector 1, Bucuresti.
Decizia de derulare a concursului online, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finala si obligatorie pentru participanti.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE

Campania online se va desfasura pe blogul www.dianastirbu.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/dianastirbu.ro/

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 25 iulie 2016 si se va desfasura pana la data de 25 august  2016inclusiv (pana la ora 16:00), pe teritoriul Romaniei. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Castigatorul va fi desemnat in aceiasi zi, pe pagina de facebook mai sus mentionata si pe site-ul www.dianastirbu.ro

 

SECTIUNEA 4 . PREMIILE OFERITE IN CADRUL CONCURSULUI

Premiul oferit in cadrul concursului consta intr-o zi gratuita in tabara de slabit ( cazare si meniu gratuite). transportul nu este inclus. Premiul este in valoare de 360 de lei.

 

SECTIUNEA 5. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de castigatori in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

SECTIUNEA 6. LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

SECTIUNEA 7. INTRERUPEREA. INCETAREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt doar pentru durate determinate si/sau va putea inceta doar in caz de forta majora asa cum este aceasta definita de lege si/sau printr-o decizie unilaterala a Organizatorului concursului, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe www.dianastirbu.ro

SECTIUNEA 8. ALTE PREVEDERI

Regulamentul Concursului este disponibil, cu titlu gratuit, pe www.dianastirbu.ro

Participarea la acest concurs implica obligativitatea participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament si legislatiei aplicabile.