Stiu ca va plac concursurile si de aceea m-am hotarat sa ofer premiu o pereche de ghete kangoo jumps.
Regulile sunt simple, dar si in cazul acesta va rog sa le cititi cu atentie.

  • Se poate inscrie la concurs oricine, cu varsta de peste 18 ani, care este apt sa faca sport. Nu conteaza nivelul de pregatire fizica.
  • Concursul se desfasoara pe parcursul a doua luni, intre  20 iulie – 20 septembrie
  • Se considera inscrise in concurs persoanele care isi achizitioneaza aboamentele kangoo jumps ( valabile in Scoala nr. 12 Herastrau si in Scoala nr. 31; valoarea unui abonament este de 200 de lei ) de 12 sedinte, pentru doua luni consecutive, in intervalul 7-20 iulie. Abonamentele se pot achizitiona direct din locatiile respective. Vezi program aici: http://goo.gl/AcIN2T
  • Pe data de 20 iulie, ora 20.30, cand incepe concursul, concurentele se vor prezenta in Scoala nr 12 Herastrau (unde va avea loc oricum un eveniment cu aceasta ocazie) vor publica cate o fotografie pe pagina de facebook personala, pe ghetele kangoo jumps, insotita de mentiunea #provocareakangoojumps. Acest lucru trebuie sa-l repetati de fiecare data cand veniti la antrenament, pe parcursul celor doua luni de concurs. Este foarte important ca pozele sa fie facute in locatia in care va antrenati ( ori in Scoala nr. 12 ori in Scoala nr. 31)
  • Castigtoare va fi desemnata concurenta care face 24 de sedinte kangoo jumps in perioada 20 iulie- 20 septembrie ( in oricare din locatiile amintite mai sus) si demonstreaza ca a slabit cel mai mult ( atat prin fotografii cat si prin proba cantarului)
  • Daca va hotarati sa participati am nevoie de cateva informatii despre voi pe e-mail – date de contact si cateva randuri despre ce asteptari aveti de la antrenamente. Imi puteti scrie pe kangoo@dianastirbu.ro .

Mult succes! Astept cu nerabdare sa va cunosc!

Concurs incheiat!

slider_5

semnatura-dianastirbu

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUl

11. Organizator al concursului SC Sisters Jump SRL, CUI RO 28998360,  Sector 1, Bucuresti.
Decizia de derulare a concursului online, conform regulilor stabilite prin prezentul Regulament, este finala si obligatorie pentru participanti.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE

Campania online se va desfasura pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/dianastirbu.ro/

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 20 iulie 2016 si se va desfasura pana la data de 20 septembrie  2016inclusiv (pana la ora 16:00), pe teritoriul Romaniei. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Castigatorul va fi desemnat in aceiasi zi, pe pagina de facebook mai sus mentionata si pe site-ul www.dianastirbu.ro

 

 

SECTIUNEA 4 . PREMIILE OFERITE IN CADRUL CONCURSULUI

Premiul oferit in cadrul concursului consta intr-o pereche de ghete kangoo jumps in valoare de 900 de lei, tva inclus.

 

 

SECTIUNEA 5. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de castigatori in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

SECTIUNEA 6. LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

SECTIUNEA 7. INTRERUPEREA. INCETAREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt doar pentru durate determinate si/sau va putea inceta doar in caz de forta majora asa cum este aceasta definita de lege si/sau printr-o decizie unilaterala a Organizatorului concursului, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe www.dianastirbu.ro

SECTIUNEA 8. ALTE PREVEDERI

Regulamentul Concursului este disponibil, cu titlu gratuit, pe www.dianastirbu.ro

Participarea la acest concurs implica obligativitatea participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament si legislatiei aplicabile.