Se pare ca oricat de mult as evita eu calatoriile in Romania, ocaziile nu contenesc sa apara. Spun ca le evit pentru ca de cele mai multe ori ma oboseste foarte tare drumul. M-am tot gandit cum sa abordez problema:
-sa plec pentru mai multe zile- nu merge, pentru ca am antrenamente si ma si plictisesc destul de repede
-sa plec pentru cateva zile- e mai bine,  dar nu-mi place deloc ideea de a sta in traficul de week-end.
In acest caz, pentru ca am un contract la Brasov, la Unirea Shopping Center odata pe luna, vineri deara, am ales sa ma intorc a doua zi in Bucuresti. Nu va imaginati ca nu a fost aglomerat traseul, dar nu cred ca exista totusi termen de comparatie cu blocajele de Duminica, de pe Valea Prahovei
Contractul meu parte din proiectul Vinerea Surprizelor. Pe blog o sa gasiti detalii despre fiecare vizita pe care o stabilim.
Am pregatit un colaj cu imagini de la eveniment:

vinerea-surprizelor-kangoo-jumps

 

Daca vineri a fost evenimentul, sambata am pornit spre Bucuresti si am hotarat impreuna cu gasca de care eram insotita, sa luam pranzul la Pensiunea Atra Doftana. Locul este minunat si m-am gandit sa scriu cateva randuri in categoria #pinthemap pentru ca merita. Am luat pranzul la ei pe terasa.
Nu era foarte cald insa peisajul era atat de frumos incat am hotarat sa stam acolo si sa apelam la paturici. Din meniul comandat am cazut toti de acord ca pieptul de rata este fabulos. In restaurant, in mijlocul incaperii focul deja mocnea si aroma sarbatorilor era deja prezenta.
Daca mergeti la Atra astept si parerile voastre. Este un loc frumos , care merita vizitat. Nu ezitati cand vine vorba de dulciuri. Sunt fabuloase!

atra-doftana