diana-stirbu-aventura-parcIn ultimul an viata mea s-a schimbat considerabil. Calatoresc mult, cunosc o multime de persoane si vizitez locuri frumoase in tara.  Dupa ultima mea vizita la Brasov am decis sa fac pe blog o sectiune in care sa va povestesc ceea ce vad si sa va indrum daca sunteti in vizita spre locatii speciale.
Pentru ca de cele mai multe ori scopul vizitelor mele este sa filmez pentru campania televizata in care sunt implicata, articolele categoriei Calatorii vor avea intr-o proportie destul de mare legatura cu sportul, dar si cu zona de relax, spa.
A inceput sa-mi placa mult Brasovul. Am sa va mai povestesc pe parcurs despre acest oras, va promit!
Azi va povestesc despre Parc Aventura, un loc pe care trebuie sa-l vizitati daca sunteti amatori de sport in natura si adrenalina.
Exista mai multe trasee si sunt impartite in culori in functie de dificultate. Desi am fost pentru prima data intr-un astfel de loc eu am reusit sa duc la bun sfarsit unul pentru intermediari. Daca nu ati fost niciodata intr-un astfel de loc nu trebuie sa va faceti griji pentru ca vi se face instructaj. Puteti sa mergeti insotiti de familie. Exista trasee si pentru copii. O sedinta dureaza trei ore si exista si o varianta pentru abonamente.Preturile le gasiti pe site-ul http://parc-aventura.ro/
Echipamentul este inclus in pret. Va recomand sa va echipati corespunzator( echipament sportiv) si sa purtati adidasi cu talpa antiderapanta.
Am fost placut impresionata de faptul ca am vazut foarte multi straini.  Acestia vin in Brasov, se pare, in cautarea acestui gen de antrenamente la munte.
Instructorii mi-au povestit ca majoritatea clientilor romani care ii viziteaza sunt bucuresteni si ca se gandesc serios sa deschida un parc de aventura in Bucuresti. Eu una ii astept cu nerabdare!
Am reusit sa fac traseul albastru impreuna cu concurentii campaniei de slabit Sari pentru tine. Ne-a luat ceva timp asta pentru ca am si filmat. Mai jos va invit sa vedeti fotografiile facute de echipa foto Alma Linda care ne-a insotit.
Luni o sa postez fotografiile cu echipa. Aici o sa va arat prin imagini traseul parcurs.
Daca va doriti un w-end inedit va invit sa incercati!

aventura-parc*

aventura-parc-brasov

*

aventura-parc-diana-campanie

*

diana-stirbu-aventura-parc

Jumps &…Love Brasov City!