Fotografiile care le-am pregatit pentru articolul de azi se potrivesc perfect perioadei prin care trec. Sunt mereu in viteza.
Ieri povesteam unei prietene exact acelasi lucru si i-am si spus: „trec printr-o perioada in viteza”. Am plecat din Bucuresti mai tot timpul si cum s-au linistit escapadele, parca nu mai termin niciodata activitatile acasa. Recunosc! imi place la nebunie acest lucru.
Nu obosesc niciodata si oricand sunt dispusa sa experimentez lucruri noi. Spre deosebire de anul trecut sunt mult mai linistita sufleteste. Eu, ca o balanta veritabila, am depasit cu greu momentul in care am implinit 30 de ani. Azi, in acest moment simt ca m-am maturizat si ca perioada pe care o traiesc este exact cum mi-am dorit-o. Ador toamna mai mult ca oricand si o asteptam cu nerabdare. Si unde sa fie mai frumoasa toamna ca acasa? In sfarsit dupa atatia ani simt ca orasul Bucuresti este acasa. Mi-a fost foarte greu sa constientizez acest lucru. Am locuit si in alte orase din Romania si m-am despartit de familia mea de la o varsta frageda. Ma simt foarte bine si acum cand merg la casa unde am copilarit, insa constientizez ca ma intorc acasa cand revin la Bucuresti.
In aceste conditii nu puteam sa nu trec in agenda #calatorii orasul Bucuresti. Cred ca ai doua variante in ceea cepriveste acest oras: iti place sau nu. Nu prea exista variante de mijloc. Am sa dezvolt un pic lucrurile care imi plac cel mai mult aici. Nu vreau sa vorbesc despre minusuri pentru ca nu am facut asta nici la orasele pe care le-am vizitat pana acum si nu ar fi corect.

Imi place orasul Bucuresti pentru ca:
– in fiecare Duminica imi beau cafeau cu prietenele. Localurile prietenoase sunt pline si e un sentiment placut cand vezi atatia oameni care socializeaza.
-oamenii din acest oras fac mult sport si sunt deschisi sa incerce orice este nou si apare in zona fitness-ului. Ador sa ies la alergat in parcuri si sa vad ca am atat de multi insotitori.
-imi place ca parcurile si spatiile verzi sunt frumoase si extinse. Multi dintre cei care ne viziteaza orasul raman impresionati de frumusetea lor.
-in Bucuresti in sezonul cald se face sport si noaptea si este extraordinar de placut.
-oamenii sunt frumosi si mereu in pas cu zona de fashion. Romancele sunt frumoase si stim cu totii acest lucru.
-imi place ideea ca pot merge la ore inaintate sa vad un film. Mi-ar fi imposibil sa ajung la cinema daca nu s-ar difuza filme si la ore precum 22.30 sau 23.00
– pentru ca exista din cele in ce mai multe evenimentele sportive care mai de care mai interesante.
-ador faptul ca avem gusturi bune la muzica. Am avut cateva experiente neplacute in orase mari din Europa. Avem bun gust si ne place muzica buna.
-diversitatea nationalitatilor. Lucrand in acest domeniu am cunoscut expati care nici nu-si imagineaza ca se mai pot muta din Bucuresti.
-faptul ca se dezvolta continuu si orasul arata din ce in ce mai bine.
Pentru ca mi-am dorit o experienta inedita pentru a prezenta orasul meu preferat din Romania am decis sa-l vizitat pe motor. Nu am carnet categoria A pentru ca familia si prietenii mei s-au opus in prima faza. Acum insa dupa experientele din vara aceasta pe scuter cred ca o sa ma inscriu in curand la cursuri.
Sesiunea foto a fost realizata pe strazile principale din Bucuresti. Preferatele mele au fost fotografiile din jurul Arcului de Triumf, care vi le si prezint. Este si locul in care ma intalnesc cu fetele inainte de a alerga. Pana la urmatoarul articol va transimit cele mai frumoase ganduri. Se anunta un an de exceptie ­čÖé ­čÖé ­čÖé
#lovebucharest #bucuresti #bucharest #honda

dianastirbu

diana-stirbu

 

diana-stirbu-pin-the-map

 

dianastirbu-pin-the-map

 

Foto credit- Mircea Netea
Locatie – Bucuresti